špelin@ -> RE: kaj mi pošiljajo s policijske postaje? (20.4.2010 21:31:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zna biti radar, sploh če se ti zdi, da bi te znali nekje "zahaklat". Pri nas je tudi tako, da nekdo drug zate ne more dvignit pošte. Na pošti! Če pa pride poštar na vrata, lahko podpišem za moža in prevzamem njegovo priporočeno pošiljko. Mi poštar kar porine pod nos, nič ne vpraša, če bom prevzela, čeprav ni moje. Logika pa taka. ma neeee... lahko, seveda lahko... pri priporočenih pismih moreš napisat sorodstveno razmerje, pri zupu izpolnit izjavo pooblaščenca... če pa poštarci karkoli ni jasno ji reči naj si prebere pravilnik o vročanju pisem!! Hja, samo je treba prej to izjavo imeti. Mi smo imeli blazen problem, ko nismo mogli dvigniti pošte za nepokretno staro mater. Komaj, komaj smo se uspeli s pošto dogovoriti, da je poštar ponovno prinesel priporočeno pošiljko (čakali smo ga celo dopoldne, da ga ja ne bi zamudili!) in ji jo položil na posteljo, da je naredila eno kraco... mogoče leta nazaj??? je sigurno kar ti pravim, kar se pa izjave pooblaščenca tiče je v bistvu natiskan obrazec na sami vročilnici in ga izpolniš na licu mesta v pričo poštne uslužbenke. Lani. Potem so očitno v naših krajih res zahojeni?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] Aja, ni bilo vročilnice, samo priporočena pošiljka.
|
|
|
|