Pia73 -> JULKE (13.7.2005 10:45:54)
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: Tudi jaz še v enem kosu. Spanje kar v redu! Cipresa jaz sem bila nazadnje na pregledu 08.07., sedaj pa sem naročena 19.07., pa ne pri moji G, ker je na dopustu. Pri G je tak, da en teden jim ni potrebno imeti zamenjave potem pa jo morajo imeti. Pa pri naši G dela med njenim dopusto med. sestra in lahko gremo k njej, da nam posluša srček. Samo meni se ne zdi nič narobe, če te ne pregledajo, zelo pomembno pa je, da otroka čutiš 10x na dan. Jaz bom šla v porodnišnico, če ne bom dovolj čutila :duda: ali, če se mi bo zdelo, da je čas za iti rodit. CTG-ja pa pri nas sploh ne delajo do PDP-ja pa še nisem slišala, da bi bilo zaradi tega kaj narobe. Skratka čakajmo, saj bo, saj še čisto nobeden ni notri ostal. Jaz bom počakala. Me že kar sprašujejo ljudje, pa pravim, da do konca meseca bo že. 9nebesa9nebesa9nebesa Ej, da ni šla naša LONA13 že rodit??? No, saj fajn,... 9nebesa Pa da ne govorim o Dari, ki se že celo večnost ni javila,.... LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t 5/7
|
|
|
|