Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: baby center-menjava artikla 16.4.2010 10:43:25
|
|
|
|
Dudica1
|
uf dvomim
|
|
|
|
RE: baby center-menjava artikla 16.4.2010 10:44:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no, sj bom kmal vidla
|
|
|
|
RE: baby center-menjava artikla 16.4.2010 10:55:56
|
|
|
|
emaa
|
Če ima Bc kartico, lahko po njeni kartici račun poiščejo v sistemu, še lažje, če ve kdaj približno je kupila. Potem pa verjetno ne bo problema z menjavo.
|
|
|
|
RE: baby center-menjava artikla 16.4.2010 11:40:43
|
|
|
|
travica
|
ja, tako so tudi meni naredili IZVIRNO SPOROČILO: emaa Če ima Bc kartico, lahko po njeni kartici račun poiščejo v sistemu, še lažje, če ve kdaj približno je kupila. Potem pa verjetno ne bo problema z menjavo.
|
|
|
|
RE: baby center-menjava artikla 16.4.2010 13:15:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no, brez kartice in racuna mi je prijazna prodajalka brez problema zamenjala. sem takoj letela v mercator po cokolado in kavo v zahvalo
|
|
|
|
RE: baby center-menjava artikla 16.4.2010 13:23:16
|
|
|
|
Lunka
|
Fino, da si uredila. Res je čisto odvisno na kakšno prodajalko naletiš.
|
|
|
|
RE: baby center-menjava artikla 16.4.2010 13:24:16
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunka Fino, da si uredila. Res je čisto odvisno na kakšno prodajalko naletiš. aha...in sem menjala za 2 paketa fixies plenic in 2 paketa pampers robckov
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Cepljenje pri 1 letubusklcaKakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?Nobenih (
50%)
Vročino, tudi nad 38,5 (
7%)
Vročino do 38,5 (
7%)
Izpuščaj brez vročine (
4%)
Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (
9%)
Nismo še bili cepljeni (
23%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!