Hope2 -> RE: Kaj pijejo vaši šestmesečniki? (16.4.2010 10:29:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita Živjo, naša punčka je do sedaj še vedno večinoma dojena, sem ji pa začela dodajat gosto hrano pred kratkim..sedaj opažam,da je pri podoju včasih samo žejna (kar je logično), vendar že od vsega začetka ne želi piti nobene tekočine po steklenički..ne čaja, ne vode (no, mleko pije, vendar tisto je za lakoto, kadar je).. Sem predvidevala, da pač že ni žejna, sedaj pa je in je isto. Ne želim ji dajati sladkorja v čaj (mogoče ga zato ne pije), je pa res, da sem do sedaj poskusila samo komarčkov čaj.. katere lahko toliko stari otroci še pijejo? Kaj še pijejo vaši, koliko in iz česa? Hvala že vnaprejza vsak nasvet, lp. Imaš en kup filter čajav v DM, muler, baby center za dojenčke od 1 meseca naprej. So mešani (komarček, melisa, kumina) ali samo komarček... Naš je pil v tem času čaj (filter) od holle (demeter) ali hippov filter čaj. Nič sladkane. Potem pa smo čaje po posvetu P ukinili in mu dajali samo vodo. Še zdaj najraje pije samo vodo, navadno. Čaj, sok, vodo z okusom, poskusi, ampak le kak požirek ali dva naredi. Z navadno vodo se pa naceja do onemoglosti že od nekdaj. Pil pa je iz magičnega lončka nuby (mehek cucelj, nič ne kaplja, super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]).
|
|
|
|