Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 8:17:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jah tud cote niso vse solidne... kaksne bl orto znamke naprimer so veliko precenjene!! kozmetika pa tud vec kot pol leta nebi smela trajat... prihajajo pa tak večina iz kitajske... nalepka pač... ampak glavn, da je znamka... sem imela sošolca, ki je kupil no name kavbojke in zadaj dal našitek od firme ej, psi lajajo, karavana gre dalje, je pa fajn včasih malo pojamrat. nočko Vem
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 8:18:48
|
|
|
|
Hope2
|
Kje pa ti živiš? Jaz sem zadnjič v Prortorožu dala za navadno zalo 1 evro. Itak da mi je še to preveč, ampak 1.6 ali celo 2 evra Tudi kava je precenjena. Za belo kavo v supernovi 1,9 evrov. Pa niso normalni, s tem ad dobiš pol kozarca pen
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.4.2010 8:19:48 >
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 8:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zato je pa boljš pir naročit. pri pivu oz. alkoholnih pijačah je še najmanj marže. če pa pogledamo npr. čaj, ko za pogreto vodo in vrečko daš 1,6€
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 8:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tudi kava je precenjena. Za belo kavo v supernovi 1,9 evrov. Pa niso normalni, s tem ad dobiš pol kozarca pen se spomnim, ko sva z možem pred leeeeti (ko je bila pri nas bela kava še 80 SIT), v Celovcu dala zanjo 2€ in bila šokirana...
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 8:44:22
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tudi kava je precenjena. Za belo kavo v supernovi 1,9 evrov. Pa niso normalni, s tem ad dobiš pol kozarca pen se spomnim, ko sva z možem pred leeeeti (ko je bila pri nas bela kava še 80 SIT), v Celovcu dala zanjo 2€ in bila šokirana... No, bom probala malo "omiliti" zadevo... Sva šla z mojim na kavo in ko sem plačevala mi "stric" natakar za dve kavi z mlekom računa 1 EUR! Sem ga takoj vprašala, če se sliši, kaj govori. Pa se je nasmehnil in rekel, da dobro ve kaj govori. Ni dvoma, da sem sedaj večkrat tam na kavi! Pa še dobra je!
< Sporočilo je popravil hektorina -- 16.4.2010 8:45:18 >
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 8:57:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa S sinom sva se malo potepala in ker se je vse skupaj zavleklo, sem mu šla v Planet tuš kupit eno skutko. Nisva mela žličke, pa tudi sedet nisva mela kje, pa sva šla do slaščičarne (ki ni nobena fancy slaščičarna)... Sem naročila čisto navadno zalo in me je na rit - 1,60 e. Še vedno ne razumem: zakaj si šla v slaščičarno in kupila vodo,če si pa rabila ŽLIČKO za skuto!!!????
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 9:14:13
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tudi kava je precenjena. Za belo kavo v supernovi 1,9 evrov. Pa niso normalni, s tem ad dobiš pol kozarca pen se spomnim, ko sva z možem pred leeeeti (ko je bila pri nas bela kava še 80 SIT), v Celovcu dala zanjo 2€ in bila šokirana... Sem že plačala za kavo 5 evrov. Sem na sekretu prav gledala, če bo zlato padalo iz mene
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 9:16:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tudi kava je precenjena. Za belo kavo v supernovi 1,9 evrov. Pa niso normalni, s tem ad dobiš pol kozarca pen se spomnim, ko sva z možem pred leeeeti (ko je bila pri nas bela kava še 80 SIT), v Celovcu dala zanjo 2€ in bila šokirana... Sem že plačala za kavo 5 evrov. Sem na sekretu prav gledala, če bo zlato padalo iz mene
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 9:23:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 9:31:29
|
|
|
|
Felicita
|
ah no, jest se spomnim še v času tolarjev, ko so meni kavo v kapitlju podražil na 200sit, je kolegica iz radovljice jamrala, da pri njih so pa podražili na 90sit drugač pa ja, jest sm tut dolg razmišljala v smislu 'pogreto vodo pa vrečko čaja prodajajo ko suh zlato', potem so mi pa ljudje razložili, da od nekje morjo lastniki lokalov dobit še za elektriko, ki to vodo pogreje, pa vodo in najemnino, plače... vidm k je moj vd tast lastnik lokala pa komi seštuka iz mesca v mesec, ker je v poslovni zgradbi in živi od čajčkov in kavic (ok, pa pr njemu kava pač ni 2€, ampak 1,2€). kakorkoli, ko smo že pri bizarnosti cen - 1,5l kokakole, ki jo naročiš ob dostavi (pica) je 4,5€. več kot 1000 bivših sitov. tortica v zvezdi več kot 3,5€ in ledena kava 4,5€. kapučino na prešercu je bil lani 1,8€. pol litra vode/vode z okusom med 1,5 in 2€. sam pač ane plačaš lokacijo... zato grem na tortico na rudnik in na kavico v šiško (in dam za tortico 1,8€ za kavico pa 90 centov). še vedno je pa izbira da pač nikamor ne greš. avtorici teme pa še to - da ne boš nikol več mela problemov z žličkami si omisli tole: http://gr-rdtaylor.co.uk/taylors/images/spork-700806.jpg jest zadevo stalno nosim v torbici in ne morš verjet kok prov (lahko) pride. stane pa mal pod 2€.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 12:23:17
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zato je pa boljš pir naročit. pri pivu oz. alkoholnih pijačah je še najmanj marže. če pa pogledamo npr. čaj, ko za pogreto vodo in vrečko daš 1,6€ Pravi caj v Cacaotu - 2.30€ Mojega je skoraj kap. Za manj kot 2dcl vode, cajno vrecko in en pljunek mleka. BaguSka, menjaj plastenko, ce imas isto ze pol leta. Poglej spodaj na dno plastenke so neke stevilke, ki kao pomenijo, kolikokrat lahko napolnis flasko, preden se zacnejo snovi izlocat. Sam ne vem, kako je ena plasticna flaska lahko tako zelo pametna Men se zdi mal cudno vse skupaj ..
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 14:21:21
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Sem že plačala za kavo 5 evrov. Sem na sekretu prav gledala, če bo zlato padalo iz mene jaz tudi, pred petimi leti v benetkah. me je skoraj sezulo, ko se vsedeva v en kafič na markovem placu, pogledam tisti kartonček kaj bova......pa me je kar pognalo" sem rekla mojemu: jaz grem na wc, ti pa naroči nekaj, kar je najcenej in to je bil pljunek kave brez ičega za 5 eur pri nas je bila takrat mogoče 100 sit
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 16:40:37
|
|
|
|
barika
|
Felicita, UL tele žvilice se dajo kupit tudi pri nas, so super zadeva.
|
|
|
|
RE: Ali je to še sploh normalno?? 16.4.2010 16:53:56
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ni večjega užitka kot doma na terasi piti kavico, poslušati ptičke....... Takšne kave ne dobiš nikjer v gostilni. Tisto voda, ki jo kupujete je pa itak iz pipe. To se pa strinjam. Samo še teraso si moram nazidat, pa bo.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2010 17:38:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?