Kje najhitreje do Pule? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

BAMBINA_ -> Kje najhitreje do Pule? (15.4.2010 21:43:09)

Torej? Po kateri poti pridem najhitreje do Pule iz ljubljanske smeri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mini11 -> RE: Kje najhitreje do Pule? (15.4.2010 21:48:51)

Najhitreje mimo Kopra. Ker je avtocesta oz. hitra cesta čisto do Pule. Je pa malo daljša. Najkrajša je čez Buzet, je pa zelo ovinkasta. Hitra cesta je za plačat...lani je bilo 14 kn, mogoče so letos kaj podražili, ne vem. Skratka mi iz Maribora rabimo cca. 3 ure do Pule.

čebelica01 -> RE: Kje najhitreje do Pule? (15.4.2010 21:52:12)

Ljubljana - Črni Kal - Koper - mejni prehod Kaštel/Plovanija - smer Pula

BAMBINA_ -> RE: Kje najhitreje do Pule? (15.4.2010 21:53:19)

Thnx!

baguSka -> RE: Kje najhitreje do Pule? (16.4.2010 0:22:28)

Me smo sle nazadnje kr skoz Portoroz in na Secovlje in proti Savudriji in tam na AC - smo prisle 1,2,3.

thaiss -> RE: Kje najhitreje do Pule? (16.4.2010 8:56:59)

IZVIRNO SPOROČILO: mini11

Hitra cesta je za plačat...lani je bilo 14 kn, mogoče so letos kaj podražili, ne vem.

ni lih hitra cesta to, je pa dosti boljše kot pred leti. Plačaš most nad Mirno, cena je 14kn ali 2€

kristinaj -> RE: Kje najhitreje do Pule? (16.4.2010 11:16:50)

vprašanje je kdaj, ker se moraš izogniti gužvi v kopru, še posebej v poletnih časih so tam ogromni zastoji, pa še gradbišče je ker delajo neko hitro cesto...oz. lahko pred kp zaviješ na šmarje, čez hrib in na hrvaško... takoj za mejo je hitra cesta do pule, nekaj malega je za plačat...

mi iz go gremo čez italijo na kozino, takoj za viaduktom krpan, zavijemo dol in preko kubeda na mejni prehod, mimo buzeta, in v lupoglavu na hitro cesto do pule.... ta je najmanj nagužvana....je malo bolj ovinkasta a lepa ...  

zmajaz -> RE: Kje najhitreje do Pule? (16.4.2010 11:27:04)

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Ta pot je sicer najboljša, ker takoj čez mejo prideš na hitro cesto, kadar je pa ful gužva in zastoji, se pa vendarle splača iti že v Črnem Kalu na Buzet, ker je to običajno skoraj prazna cesta, nobenega čakanja na mejnih prehodih itd.

Splišni -> RE: Kje najhitreje do Pule? (16.4.2010 17:51:51)

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Ne, prehod je Šmarje/Kaštel, če greš skozi Portorož, je pa Sečovlje/Plovanija.

Ninchy -> RE: Kje najhitreje do Pule? (16.4.2010 18:56:32)

ojla,

mi vedno hodimo(že 10 let od kar kampiramo v Premanturi) dol iz avtocete takoj ko prideš čez vijadukt Črni Kal nato pa se držiš skoz za Buzet. Ne vem ravno kako se reče temu mejnemu prehodu, mislim da je Sočerga. No in pol greš malo ven iz Lupoglava na hitro cesto proti Pazinu. Potem pa prideš direktno v Pulo na tej strani k je Mercator center. Omenjeni del "hitre ceste" ni potrebno plačati, če pa greste na Koper pa morate plačati cestnino, čeprav se potem ti dve cesti  nekje sredi združita.

Stran: [1]