J.L. -> RE: od kdaj- do kdaj poganjalčki (15.4.2010 22:59:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: J.L. mene zanima samo DO kdaj so malčki uporabljali poganjalčka podobnemu z prve slike, ne pa če vam je všeč. Kaj si pa tako nadr*** Kaj naj ti rečem. Naš mulc je star 8 let in POL, pa se še vedno spravi na poganjalca. Ni ovir za drzne. Z malo dobre volje bo pa uporaben tudi pri njegovih 10 letih, se mi zdi. Je dovolj prijazen odgovor. Aja - linkov nisem odpirala - imamo pač "kr en" poganjalec, dal je čez že 2 otroka, pa še ta tretjo bo (če ga ne bosta ta starejša prej popolnoma polomila). pri vprašanju mislim da sem bila natančna, kaj točno me zanima, če je komu všeč ali ne, je to njegova stvar in mene ne zanima. vse kar me je zanimalo je približna starost. slikco sem prilimala kar tako za približek, ker se mi ni dalo iskati našega poganjalčka, (ta je pa bil na prvi strani BC) ki je še v uporabi, kupujemo pa novega, zato tudi vprašanje DO kdaj ta mali poganjalec in OD kdaj večje. je pa res da je vsak otrok poglavje zase, eni obvladajo prej, drugi kasneje. in ne, nisem nadr***, tebi pa "pohvale" za tak besednjak.
|
|
|
|