Kako narediti graf (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pikapolonica -> Kako narediti graf (12.7.2005 22:26:26)

Pa ne se mi smejat zakaj... :ups: Rabim neke vrste graf, ki bi ga obesila v kopalnico (poleg slike enega velikega kita ;) ) in vanj tedensko vpisovala podatke o svoji teži. Torej graf z X osjo - za datum in Y osjo za kilograme.

Sem danes že nekaj brskala po računalniku, pa sem zgleda preveč bukova za te zadeve. Vem pa da vi niste!;)

Pa lahko noč!

:pika:

viv_ -> Kako narediti graf (12.7.2005 22:29:23)

Ja na Y os (pokončna) napišeš kilograme, recimo vsak cm 1 kg pa jih imaš lahko od 50 do 100 - ali pa imaš en cm 10 dag... odvisno od koliko do koliko kg hočeš

na x os - vodoravno, pa pišeš datume, vsam cm je nov dan...

potem pa povlečeš na današnji dan navpišno črto in na današnjo težo vodoravno črto - tam kjer se sekata vrišeš piko - to vsak dan. Pike potem povezuješ pa imaš graf oz. trend hujšanja / debeljenja

Anonimen -> Kako narediti graf (12.7.2005 22:38:17)

Ena od možnosti: V Excelu v en stolpec vpišeš datume, sosednji stolpec pa pustiš prazen. Potem oba stolpca označiš, greš na vstavljanje-grafikon in slediš navodilom. Izbereš črtni grafikon, na koncu izbereš grafikon kot nov list in nariše se ti prazen grafikon. Potem pa še klikneš na os y z desno tipko, klikneš na počisti, da ti zbriše tiste številke. Sedaj se mi ne da tuhtati, kako se tja prilepi ustrezne kiograme, ampak možnost obstaja, lahko pa potem tudi na roko napišeš.

Pikapolonica -> Kako narediti graf (13.7.2005 9:20:33)

Viv,

na roke tudi jaz znam. Sem mela matematiko 4. 8)

Na računalniku ne znam!

:pika:

BigWhale -> Kako narediti graf (13.7.2005 9:25:24)

Mojo sliko imas v kopalnici???? :bravo::bravo::bravo::bravo:
:sloncek::sloncek::sloncek:
:love::love::love::love:

Stran: [1]