Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa to crkneš...hehe 16.4.2010 22:34:44
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka http://www.youtube.com/watch?v=1_Hdut-mR9w&feature=related Tale pa rabi psihiatrično pomoč.. nujno... OMG Sam, pazte žensak je nekje dobila denar, da posname video - kje????? A ni bilo rečeno, da je zato prodala stanovanje?? Ja, temu se pa res lahko reče samozavest
|
|
|
|
RE: Pa to crkneš...hehe 17.4.2010 2:09:56
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Hmmm... ne upam odpret, če mi pa to napiše: “Tjasha Zhidan - I wont lose my mind - music video.avi” This video or group may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community. To view this video or group, please verify that you are 18 or older by signing in or signing up. /quote] Meni je isto izpisalo. Sem poslušala naslednjo varianto - , brez muzke bi še šlo, ko bi pomislila na film Ime rože, ko se Xena prikaže, me pa mine, ko začne zraven še cvilit.
|
|
RE: Pa to crkneš...hehe 17.4.2010 2:12:11
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura mislim da bi še volkovi spi***zdili
|
Koliko otrok si želite imeti?binyyKoliko otrok si želite imeti?1 (
9%)
2 (
40%)
3 (
39%)
4 (
9%)
5 ali več (
3%)
Število vseh glasov: 323Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!