pampers... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malecka -> pampers... (12.7.2005 21:43:25)

veliko je bilo govora o poljskih pamperskah kako so zanič pa me zanima kje jih še delajo in kje se jih da kupiti?Povsod kjer sem gledala so poljske :zmeden:

viv_ -> pampers... (12.7.2005 21:51:50)

Pa dejte no s telimi pamperskami... že vrabci čivkajo - delajo jih še v Nemčiji pa prodajajo jih v Milerju. Pa vrabci tudi čivkajo, da so enim tudi poljske OK.

malecka -> pampers... (12.7.2005 21:56:50)

hvala viv ampak tako je, če ne redno spremljaš vsega...

:rozica: zate

viv_ -> pampers... (12.7.2005 21:59:22)

ni za kaj :)

pa če pogledaš levo je ikonica "išči po Ringaraji"

malecka -> pampers... (12.7.2005 22:03:59)

ja pa res :ups: veš to je tako če je računalnik še tujec .... saj se bom že naučila :)-:)-

spacey -> pampers... (12.7.2005 22:15:17)

Jst ti pa priporočam, da pamperske zamenjaš in jih nadomestiš z Dm plenicami, ki so res super!

Lp
:kuza:

PS: pa prijetno spoznavanje z računalnikom.

urbancek -> pampers... (13.7.2005 9:15:02)

Kako pa ste kaj zadovoljne s Huggies plenicami. Za moje pojme so za en k..., vsaj zadnji paket. Mislin na rdeče-modre. Ostalih še nisem poskusila, jih pa že imam doma. Pri ta rdečih je :duda: v eni uri totalno premočen. Seveda sem jih imela samo za ćez dan, za čez noč pa zaenkrat obvezno pampers. Včeraj sem jih dobila iz Avstrije (pamperske), pa bom videla ali so kaj boljše od poljskih, o katerih je bilo že veliko pisanja, da sem se tudi sama zamislila.
Pa lep dan vsem, pri nas je danes sonček (končno, se bomo malo odtajali)

Kokola -> pampers... (13.7.2005 10:00:56)

Zelene Huggies so zakon. Mi imamo pri vseh drugih uneto ritko. Se jih pa zelo težko dobi......:sloncek::sloncek::sloncek:

m jana -> pampers... (13.7.2005 10:06:56)

Jaz uporabljam ze 4 leta za oba otroka Pamperske in se nikoli nisem gledala kje jih izdelujejo!
Pa se nikoli nismo imeli tezav!!!

SISI25 -> pampers... (13.7.2005 14:27:48)

Mi uporabljamo pamperske in sicer poljske, nekaj časa smo gledali, da so bile ja nemške, sedaj imamo pa kar poljske in smo tudi čisto zadovoljni. Smo se pa tako na njih navadili, da so se mi vse ostale, ki sem jih probala zdele čudne.

Stran: [1]