|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup na obroke!
14.4.2010 17:37:48   
tajtaja
Dvig minimalne plače je naredil svoje in tako veliko ljudi ne more dobiti še tisto malo kredita, kar bi ga lahko prej, ker pač minimalna mora ostati.
Tako se mož sooča z veliki pritiski obupanih strank, ki ga prosijo na vse možne načine, moledujejo, naj jim omogoči odplačilo artiklov na obroke.
Vse lepo in prav, ampak glede na to, da ima valuto 90 dni, na daljši rok kot kake 3 mesece niti ne bi šlo, ker potem sam sebi jamo koplje. Pa še to je na čisto zaupanje, jamstva, da bo denar dobil, dejansko nima nobenega.
Včasih se je na veliko kupovalo na čeke, ampak dandanes tudi ček ni jamstvo, ker če ni stanja na TRR, se ček ne vnovči.
Tuhtava in tuhtava, na kakšen način stopit strankam naproti, ampak nič kaj pametnega nama ne pade na misel. Da seveda ne bova sebe potunkala.
Prodajava pa hladilnike, zamrzovalnike, pralne, sušilne stroje....se pravi stvari, brez katerih več ne moremo biti. In če kaj crkne, je stiska velika.
Ma kdo kakšno idejo?
Bankredit delamo, ampak sprašujem predvsem za stranke, ko jim zakonsko določena minimalna glih presega za malenkost kreditno sposobnost.

Oj, sem se razpisala, ampak tole na kratko ne vem povedatuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup na obroke!
14.4.2010 17:42:53   
rija
diners na obrokeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2010 17:51:23   
tajtaja
Samo se mi zdi, ka ti diners ne nakaže celotne vsote takoj, ali pač? Ker American Exp. ti nakazuje sproti, kot zapadajo obroki, to pa npr. pri več kot treh obrokih ne pride v poštev.
,

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 20:08:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2010 20:16:42   
Anonimen
sam nekdo ki ima malo plačo in kredit tudi kreditne kartice ne bo dobil.

Verjetno res ne, čeprav so meni ravno Diners že dolgoooooooo nazaj odobrili na status študenta, brez papirjev, brez vsega oz. samo na podlagi dejstva, da sem bila kot študent naročnik Dela. Dolga leta tudi članarine za Diners ni bilo, ko so jo uvedli, sem pa kartico preklicala user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2010 20:46:50   
tajtaja
članarine za Diners ni bilo, ko so jo uvedli, sem pa kartico preklicala user posted image .

Tak vidiš, zdaj pa mašuser posted image -zdaj pa neboš mogla pri meni nič na obroke kupituser posted image user posted image user posted image . Samo z kešom!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2010 20:55:40   
Oceania
Kaj pa kakšni gotovinski popusti ali boni za naslednji nakup, kaj v stilu mercator tehnike ali merkurja? Mogoče  kakšen tak način, da si ljudje splanirajo kaj morajo letos zamenjati in se vračajo k vam? Sicer pa je to vezano verjetno na količino robe ali kako? Jaz osebno tudi raje z gotovino plačam, če le dobim popust nanjo, če pa ne pa naj trgovec kar plačuje procente bankam. Itak zapravim le toliko kot lahko.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2010 9:59:37   
tajtaja
Saj kdo ma, itak plača z gotovino in koristi določene ugodnosti. Ampak tisti, ki komaj z meseca v mesec pride, pa mu zrkne zmrzovalnik....dokler bo skupaj našparal, bo šlo že vso meso k vragu, z gotovinskim popustom si pa kaj ne pomaga, če ma priliva toliko, kolikor stane zamrzovalnik. JE treba še čez mesec prit.
Ja, ja, je problem, pa bo še huje. Včasih se mi kdo res zasmili, bi kar pomagala, ko mi mopž pripoveduje žalostne zgodbe....ampak tudi jaz mam meje in nisem vsemogoča, žal.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2010 11:28:08   
sanelaa
Visa kreditna............

Kupiš artikel, vreden 500€.
Drug mesec 18. ti z računa vzamejo 30 % vrednosti nakupa, torej 150€.
Potem drug mesec 18. ti spet trgajo z računa 30% od tistega, kar je še ostalo (500-150=350€), torej 105 € itd..................

Lahko se kot podjetje vključite v zbirni center bankarda in delate direktne trajnike z enim samim obrazcom.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2010 14:10:27   
Korina1
Pri minimalni plači ko ji dobiva moj mož si ne upam predstavljati kako bi bilo če nama crkne pralni stroj ali kaj podobnega. Itak ne bi bila zmožna zneska ki bi ga nama trgali mesečno več kot 30 ali 40€. Tako da bi stvar ki bi stala 500€ morala odplačevati 2 leti in žal je tako da nimamo šans več karkoli in kjerkoli vzeti na trajnik. In ko se bo pokvarila kakšna stvar bomo enostavno kot v starih časih brez nje. Drugače ne gre.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2010 16:47:09   
Poka
Uf... ne vem, kaj bi ti svetovala, ne vem, koliko ti je padel promet, ampak jaz bi naredila tako, da pač dajo vsaj toliko avansa, da pokrije nabavno vrednost, ostalo še lahko na obroke, da se nekako zavaruješ.

Tako imamo mi - 70% avansa, vsaj toliko, da pokrije nabavo materiala, ker cen pa nimamo previsokih, pa potem raje delamo z zanesljivimi strankami. Ampak mi smo čisto drug sektor, gradbeništvo, gradijo pa tako samo ljudej, ki si to bolj kot ne lahko privoščijo, pa še proizvod je v bistvu bolj nadstandardni...

Ti pa bi verjetno na tak način veliiko strank izgubila. Nimam kake pametne ideje, ker nisem niti nikoli delala v podobnem psolu.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2010 3:46:16   
Lajči
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Dvig minimalne plače je naredil svoje in tako veliko ljudi ne more dobiti še tisto malo kredita, kar bi ga lahko prej, ker pač minimalna mora ostati.
Tako se mož sooča z veliki pritiski obupanih strank, ki ga prosijo na vse možne načine, moledujejo, naj jim omogoči odplačilo artiklov na obroke.
Vse lepo in prav, ampak glede na to, da ima valuto 90 dni, na daljši rok kot kake 3 mesece niti ne bi šlo, ker potem sam sebi jamo koplje. Pa še to je na čisto zaupanje, jamstva, da bo denar dobil, dejansko nima nobenega.
Včasih se je na veliko kupovalo na čeke, ampak dandanes tudi ček ni jamstvo, ker če ni stanja na TRR, se ček ne vnovči.
Tuhtava in tuhtava, na kakšen način stopit strankam naproti, ampak nič kaj pametnega nama ne pade na misel. Da seveda ne bova sebe potunkala.
Prodajava pa hladilnike, zamrzovalnike, pralne, sušilne stroje....se pravi stvari, brez katerih več ne moremo biti. In če kaj crkne, je stiska velika.
Ma kdo kakšno idejo?
Bankredit delamo, ampak sprašujem predvsem za stranke, ko jim zakonsko določena minimalna glih presega za malenkost kreditno sposobnost.

Oj, sem se razpisala, ampak tole na kratko ne vem povedatuser posted image .

Čorba  je, če bankredit kar tako odobrite. Ne razumem ravno dobro, zakaj vas stranke prosijo in moledujejo, če ste se že na začetku domenili, kakšno bo odplačevanje. Da ne kopljeta sebi jame, pač ne izpodkopljita Zakona. Če nima jamstva, potem sebe pokopoavata.

Kaj ti je jamstvo? Neodplačan obrok in sodišče, in več stroškov? Ti bankrediti so potuha, pol pa denarja ne dobite, se pa vlečete po sodiščih. Zahtevajte izpiske, če so sploh sposobniše kaj plačati. Pa ne bo več ovečnih vprašanj.

< Sporočilo je popravil Lajči -- 17.4.2010 3:48:17 >

...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2010 3:52:38   
Lajči

Samo se mi zdi, ka ti diners ne nakaže celotne vsote takoj, ali pač? Ker American Exp. ti nakazuje sproti, kot zapadajo obroki, to pa npr. pri več kot treh obrokih ne pride v poštev.
,

Tega pod milim bogom ne razumem, pa imam obe kartici.

...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2010 21:46:42   
tajtaja
Postavi se v pozicijo prodajalca, ne pa uporabnika karticeuser posted image .

(odgovor članu Lajči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2010 21:49:55   
tajtaja

Čorba je, če bankredit kar tako odobrite. Ne razumem ravno dobro, zakaj vas stranke prosijo in moledujejo, če ste se že na začetku domenili, kakšno bo odplačevanje. Da ne kopljeta sebi jame, pač ne izpodkopljita Zakona. Če nima jamstva, potem sebe pokopoavata.

Kaj ti je jamstvo? Neodplačan obrok in sodišče, in več stroškov? Ti bankrediti so potuha, pol pa denarja ne dobite, se pa vlečete po sodiščih. Zahtevajte izpiske, če so sploh sposobniše kaj plačati. Pa ne bo več ovečnih vprašanj.

<

Bankredit ne moreš kar tako odobrit, če niso izpolnjeni vsi zakonsko deločeni pogoji. In denar dobimo naslednji dan, stranka pa je potem dolžna banki, oz. ji banka po nalogu druge banke odpre trajnik na TRR.
Ta posel je še najbolj transparenten in takšne imamo zelo radi. Problem, o katerem govorim, pa je, da je dvig minimalne plače zredčil stranke, ki izpolnjujejo ta pogoj!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2010 20:53:49   
tajtaja
Tega pod milim bogom ne razumem, pa imam obe kartici

Tebi pa je res hudo v življenju. Na katerikoli temi te zasledim, imaš neke problemeuser posted image .

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2010 10:06:40   
ZmajTolovaj

Tebi pa je res hudo v življenju. Na katerikoli temi te zasledim, imaš neke problemeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2010 12:14:29   
2violina

Ta posel je še najbolj transparenten in takšne imamo zelo radi. Problem, o katerem govorim, pa je, da je dvig minimalne plače zredčil stranke, ki izpolnjujejo ta pogoj!

Ena izmed možnih variant je direktna obremenitev od OD, kot naprimer sindikalna prodaja. V kolikor ti strankin delodajalec zagotovi, da bo znesek mesečne anuitete nakazoval na tvoj račun se mi zdi zadeva čist sprejemljiva. Vendar v tem primeru denarja ne boš dobila takoj ampak bo razdrobljen na mesečne zneske. S sindikalno prodajo še vedno "posiljujejo" podjetja in iz lastnih izkušenj ti povem, da se tudi kar nekaj proda. V tvojem primeru bi bilo potrebno nekaj več lastnega vložka v smislu kontaktiranja (pogod ) s firmo in seveda osebno kreditiranje. V kolikor bi se pričela posluževat takšnega načina prodaje bi ti denar glede na prodajo konstantno pritekal.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.4.2010 12:38:11   
tajtaja

To je bilo mišljeno za Lajči, ampak zgleda da so ga že skenslali!user posted image user posted image

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?