Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lesen poganjalec - kdo ga ima 14.4.2010 22:26:23
|
|
|
|
*jasna*
|
Preden ga kupis, preveri, ali se da visati sedez. Mi imamo drugacnega in ga je treba sedez kar kmalu prestaviti visje, da otrok lepo poganja, saj pac otroci hitro rastejo.
|
|
|
|
RE: Lesen poganjalec - kdo ga ima 15.4.2010 9:50:33
|
|
|
|
ninicananica
|
Naša 2 letnica ima first bike (http://www.chebeltza.com/poganjalci/2_kolesni.html) in smo zelo zadovoljni. Ima nastavljiv sedež, napihljiva kolesa in ročaj za prenašanje, če se slučajno kdaj naveliča vožnje.
|
|
|
|
RE: Lesen poganjalec - kdo ga ima 15.4.2010 9:56:50
|
|
|
|
tinas
|
ojla, mi imamo tudi takega podobnega je res fajn, da imaš za višat sedež, mi ga imamo vsako leto višje, začeli smo na najnižji pred dvema letoma, ko je bila stara 2 in pol. zdaj smo že na najvišji. in je res fajn ta ročaj za prenašanje, se ga lepo nese, pa ni pretežek. je pa super stvar ta poganjalec, naša ful uživa! lp t
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?