krtek 1 -> RE: 1.maj - Umag-app. Sol Polinesya (15.4.2010 21:22:21)
|
Ja Netki,mislim da je res zato tako.Nam je bilo na sliki kar všeč,ampak ni ravno tako.Apartma je res bolj star,sploh kopalnice,po tleh v sobah so mrzle ploščice,mi še neke normalne terase nismo imeli,da bi lahko zajtrkovali tam,ker je bila tako majhna.Drugače so pa apartmaji veliki in jih je najbrž tudi zato težje ogreti. Primer:mi smo lani dali za najem apartmaja okoli 90-100€.Večinoma smo kuhali sami,tako,da je hrana nanesla še enkrat toliko,pa kar še kupiš doma in vzameš zraven...Za tri nočitve. Letos smo dali za enako število dni v depandansi z polpenzionom,ter koristimo vse kar nudi hotel,notranji in zunanji bazen...200€.(dva odrasla in dva otroka)Če bi bili v hotelu,bi bilo na dan po osebi dražje cca. 10€,ampak smo se odločili za depand. zaradi večjih sob(prenosni kinderpet in dva divjaka).Smo pa v tem hotelu že bili lani oktobra,tako da vemo kam gremo,da ne bomo razočarani.Aja,sobe so ogrevane s klimo.Resnično smo se zaljubili v to naselje Katoro,in za krajši oddih radi gremo tja. Imee,zakaj se pa ne odločite za aparthotel,kje si v bistvu v hotelu in imaš v sobi še kuhinjo?Jaz na tvojem mestu ne bi reskirala z tako malim otrokom,v treh dneh iz sob ne spraviš vlage,kaj šele da bi jo z kaloriferjem ogrel.Sploh ponoči je bilo mrzlo in glede na to da je letos še vedno tako vreme,ne vem če se bo lahko kaj od sonca ogrelo.
|
|
|
|