barca1 -> RE: otroski dodatek!!!! (20.4.2010 8:09:12)
|
vidim, da so s temi CSD-ji sami problemi. na vsakem ti dajo drugačne informacije, no se mi je že zgodilo, da sta mi na istem CSD-ju dve uslužbenki dali različne informacije, potem se pa odloč komu boš verjel. čedalje boj imam občutek, da so ti državni uslužbenci nesposbni, no ne vsi, se najdejo zlate izjeme, ki se res zavzamejo, ampak določenim se pa fučka. tako da vam priporočam, da se vedno pri najmanj dveh uslužbencih prepričate kaj morate narediti in prinesti, pa še to naj bo vse črno na belem, vse si kopirajte, da imaste potem dokaz, da so oni naredili napako. moja mami je imela, ko sma se s sestro še šolali, en kup težav z CSD, tudi napačno so ji izračunali otroški dodatek, seveda preveč in to so ugotovili po celem letu, tako da ji potem zadnjo leto najinega šolanja otroškega dodatka sploh niso nakazovali. pri tem je potrebno zelo pazit, tudi ko dobite odločbo vam priporočam da preverite, če so vam pravilno izračunali, da vam ne bo potem potrebno vračati, seveda zaradi njihove napake. aja pa še to, sestri je ena uslužbenka celo rekla, da očetu ne pripada očetovski dopust če nista poročena! :) lp
|
|
|
|