MTFP -> RE: Lepe geste... (14.4.2010 11:55:36)
|
Joj tudi moja, ki jo štejem med najlepše, je bila enkrat ko sem šla do tasta v bolnico (takrat je bilo njegovo življenje na nitki), pa na trubarjevi sedi res stara,stara ženica, in me pogleda in samo tresočo roko stegne. Sem ji dala 10€ pa pravi solzna, joj to je pa preveč toliko pa ne morem vzeti. Pa pogledam v denarnico, notri pa še 50€. Sem rekla, da če bo moje dobro delo kaj pomagalo tastu, da naj pa še tisto vzame... je rekla, da to se ji pa še v življenju ni zgodilo, da če imam čas da me pelje na kavo. Pa nikoli ne dajem nobenemu več kot 1-2€, ta pa se mi je res zasmilila v dno duše. Pa mislim, da ni bila brezdomka, pa tudi prosila je tako diskretno kot bi jo bilo sram, samo tresočo roko je stegnila. joj še danes me zmrazi, ko se jo spomnim. Čisto je bila solzna... No tast se je potem izmazal, jaz pa sem se na poti v bolnišnico spomnila, da sem zjutraj mojemu pustila kartico, in da je bilo tistih 60 € vse kar sem imela sabo. Še za na vlak nisem potem imela... Sem pri tastu nafehtala za karto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]... Žal mi pa ni bilo nikoli, pa čeprav sem bila takrat pripravnica in je bila moja plača čisto na dnu...
|
|
|
|