Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 20:54:53
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Lajči, me močno spominjaš na eno bivšo RR-ovko... ? mogoče? Tudi ti me spominjaš ne neko bivšo uporabnico? Well?
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 20:56:20
|
|
|
|
bumerang
|
Danes je pa ta toleranten bolničar, ki dopušča dostop do PC-ja, delal v nočni, zdaj ima pa ponovno popoldanski ali nočni turnus.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 20:57:22
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Lajči, me močno spominjaš na eno bivšo RR-ovko... ? mogoče? joooj TT, to pa že miške cvilijo ups vrabci čivkajo zlati prinašalci lajajo, karavana gre dalje Miza, predstavi se, potem provociraj. Dokler nisi jadrasta s podkvijo, plavaj, glej, da ne utoneš. Jerneja?
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 20:58:44
|
|
|
|
picola1
|
...
< Sporočilo je popravil picola1 -- 14.4.2010 21:00:36 >
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 20:59:44
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Lajči, me močno spominjaš na eno bivšo RR-ovko... ? mogoče? joooj TT, to pa že miške cvilijo ups vrabci čivkajo zlati prinašalci lajajo, karavana gre dalje Itak spet jst zadnja izvem...
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 20:59:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Lajči, me močno spominjaš na eno bivšo RR-ovko... ? mogoče? joooj TT, to pa že miške cvilijo ups vrabci čivkajo zlati prinašalci lajajo, karavana gre dalje ou, jebentiš, kteri vrabci?
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:00:36
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Lajči, me močno spominjaš na eno bivšo RR-ovko... ? mogoče? joooj TT, to pa že miške cvilijo ups vrabci čivkajo zlati prinašalci lajajo, karavana gre dalje Itak spet jst zadnja izvem... okej, si me rešila, sem mislila, da sem jz zadnja
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Jerneja? A Jerneja da je? No ja.
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:02:03
|
|
|
|
picola1
|
Ne, ne...jst sem vedno zadnja...(a se mogoče še kera javi?) Al mi ne potegne, dokler mi ne povejo al me pa ne zanima... V vsakem primeru sem zadnja...
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:04:04
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Danes je pa ta toleranten bolničar, ki dopušča dostop do PC-ja, delal v nočni, zdaj ima pa ponovno popoldanski ali nočni turnus. Slava ti Bum. Res, kaj vam nagaja, ne morete doma, pa bi tu, pa vas kdo po papkih, pa utihnete, pa spet jahalne vaje iztirijo, jao babnce nadevate si anonimke, reve uboge, kaj rigate skozi konje, ko vam niti ena gesta ne podari te kvalitete, čeprav je konj? Smilite se mi, ker tako postopate. Ve kar v dir s "konji", vendar, konji so pogumne živali, kar ve nikdar ne boste. Mjav. Bi še kakšna rada stresla frustracije, da se bo bolje počutila? Objemčka. Moja moja. Lupcka.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:05:37
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pa sj niste normalne, no! evo mene....bivsa zlata prinasalka.PONOSNA na to! pogresam tiste cajte... pogresam blond in pogresam šank iz druge strani kako si lahko tolko life okol obrnem....aggggrh!!!!
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:05:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
Lajči = Repka. Stil pisanja je enak. In me ne moti.
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:06:13
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Ne, ne...jst sem vedno zadnja...(a se mogoče še kera javi?) Al mi ne potegne, dokler mi ne povejo al me pa ne zanima... V vsakem primeru sem zadnja... Kaj se hvališ, na krosu sem bila predzadnja. Čas je za kofe ob takih cajtih, noben ne bo pogruntal zadnjih ali predzadnjih
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:07:17
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Lajči = Repka. Stil pisanja je enak. In me ne moti. Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...(no, evo, so mi moral povedat... )
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:08:50
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Ne, ne...jst sem vedno zadnja...(a se mogoče še kera javi?) Al mi ne potegne, dokler mi ne povejo al me pa ne zanima... V vsakem primeru sem zadnja... Kaj se hvališ, na krosu sem bila predzadnja. Čas je za kofe ob takih cajtih, noben ne bo pogruntal zadnjih ali predzadnjih No...vsaj na krosu sem bila med boljšimi...(sam to je blo že dolg nazaj...danes ne vem, kako bi ti odgovorila, če bi šla tečt )
< Sporočilo je popravil picola1 -- 14.4.2010 21:09:06 >
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:09:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
picola, ti pa nisi azurna, a?
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pa sj niste normalne, no! evo mene....bivsa zlata prinasalka.PONOSNA na to! pogresam tiste cajte... pogresam blond in pogresam šank iz druge strani kako si lahko tolko life okol obrnem....aggggrh!!!! jaz sem pa po naturi in zdaj sem še okrepljena zlata prinašalka a je*** ga, tud taki mormo živet in spet bo zabava na RR. juhu
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:10:19
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lajči Slava ti Bum. Res, kaj vam nagaja, ne morete doma, pa bi tu, pa vas kdo po papkih, pa utihnete, pa spet jahalne vaje iztirijo, jao babnce nadevate si anonimke, reve uboge, kaj rigate skozi konje, ko vam niti ena gesta ne podari te kvalitete, čeprav je konj? Smilite se mi, ker tako postopate. Ve kar v dir s "konji", vendar, konji so pogumne živali, kar ve nikdar ne boste. Mjav. Bi še kakšna rada stresla frustracije, da se bo bolje počutila? Objemčka. Moja moja. Lupcka. Kdo je pa tebe kaj vprašal? Sicer pa - konji hrzajo, rigajo osli.
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:10:48
|
|
|
|
baguSka
|
kaj pa kle dogaja tok smesno smrtnega....?
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:11:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ampak, jst bom RES umrla od smeha
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pa sj niste normalne, no! evo mene....bivsa zlata prinasalka.PONOSNA na to! pogresam tiste cajte... pogresam blond in pogresam šank iz druge strani kako si lahko tolko life okol obrnem....aggggrh!!!! jaz sem pa po naturi in zdaj sem še okrepljena zlata prinašalka Nisi hotla napisat z rodovnikom, da ne bo širni svet užaljen. Miška je bila pa ziher vaška ZP...
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:13:29
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Miška je bila pa ziher vaška ZP...user posted image PA ŠE BO!
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:14:06
|
|
|
|
Lajči
|
Matr, dolgcajt vam preseda, deci vas ne zaposlijo, niti vam ne dajo mednožnega sektorja , če take zganjate. Če bi se tolko za svoje dece brigale, ne bi niti ena tu jamrala. Tako pa jamrate vse po spisku! V napačno smer usmerjate energijo! Vzamte se v roke, pa še kaj decovega primte v roke, pa vam bo bolj lušno. Jesuse, od kdaj sem pa ljudem središče življenja, če svojega ne znajo živeti, ker se ukvarjajo z menoj, namesto s seboj in svojimi deci ali babami? Ali znate sami zase skrbeti? Ali si znate svoj dolgčas pričarati v interesantnost, brez da to kdo drug stori? Vedite, da se meni malo hebe, kot erhavcu, kako je vaše življenje. Če se ne znate zabavati in čakate name, se mi niti ne smilite. Igrajte se, kot znate, spustite mene, potem pa bomo glasovali, kdo se bolj zabava. OK? Jerneja, si za?
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pa sj niste normalne, no! evo mene....bivsa zlata prinasalka.PONOSNA na to! pogresam tiste cajte... pogresam blond in pogresam šank iz druge strani kako si lahko tolko life okol obrnem....aggggrh!!!! jaz sem pa po naturi in zdaj sem še okrepljena zlata prinašalka Nisi hotla napisat z rodovnikom, da ne bo širni svet užaljen. Miška je bila pa ziher vaška ZP... AAAAAAAAHHHHHAAAAAAAAHHHHHAAAAAAHHAAAAA
|
|
|
|
RE: A lahko umrem od smeha???? 14.4.2010 21:15:36
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* picola, ti pa nisi azurna, a? Pa sej pravim, no... Tut v službi izvem vse zadnja kar se flavz tiče...ker me ponavadi enostavno ne zanima...al pa ne vidim...dokler mi nekdo ne pove...Ponavadi je to zato, ker me zanimajo druge stvari... Klinc pa taka flavzarca...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?