Maaca86 -> Pravi/a Ginekolog/inja???? (13.4.2010 22:35:28)
|
Glede na to, da se za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] z mojim najdržjim trudiva že slabi 2 leti imam pomisleke glede vsega, največjega pa mi predstavlja moja G. Imam dr. Stražarjevo iz Škofje Loke, in kolikor sem uspela prebrati po raznih forumih, veliko žensk ni zadovoljnih z njo. Tudi sama sem pri njej že parkrat dobila čuden občutek - vedno je vse OK in brez problema. Kaj pa vem... Sem na klomifenu že 4.mesec, sedaj mi je tablet zmanjkalo tako, da grem v petek k njej pa bomo videli kako bo. Večina ženka pravi, da ko ji G prepiše klomifen, da jih potem med jemanjem tudi spremlja, kako odreagiraš na tablete. No meni jih je samo dala in rekla naj jih 4 mesece jem, če pa ne bo nič pa naj pridem nazaj- Vse skupaj mi malo "smrdi". Imam občutek kot, da sem samo številka ter da se ne poglobi dovolj v pacientko. Ima mogoče katera podobne izkušnje, po možnosti z navedeno G, ker resno premišljujem o tem, da bi jo zamenjala, ali sem le preveč panična? Hvaležna za odgovore že vnaprej :)
|
|
|
|