LYONESS kartica (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


petra2a -> LYONESS kartica (13.4.2010 20:37:28)

Jo katera ima? Kako gre s tem?




svš -> RE: LYONESS kartica (13.4.2010 22:19:00)

Jaz jo imam, ker veliko nakupujem v Mullerju. Vendar me moti to, da moram prej nabavljati bone in šele potem po nakupih.





petra2a -> RE: LYONESS kartica (14.4.2010 11:48:29)

Kje pa nabaviš te bone? In koliko % ti Muller nakaže potem na kartico ob nakupu?

Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




darja.mark -> RE: LYONESS kartica (14.4.2010 13:12:05)

Kot so men povedal, bone kupiš prek neta, ti jih pošljejo domov. Nakazano pa dobiš 1%? To tut jaz nisem ziher, nokdo mi je rekel da en procent, nekdo drug pa 25% tko da tut jaz ne vem točno kako je s tem.
Majo pa svojo spl. stran, pokukaj gor, mogoče pa piše.

http://www.lyoness.ag/SI/

svš, a je možno da bi se vpisala jaz pod tebe? Sodelavka mi obljubla že neki časa pa pravi da more prej dobiti kartico...in to že traja ene 2 mesca. Jaz dosti kupujem v Mullerju, pa bi mi prav prišla. Magar mi na ZS piše če si za. [sm=smiley1.gif]




Maaca86 -> RE: LYONESS kartica (15.4.2010 18:10:25)

Tudi jaz jo imam.
Bone za Muller, Lidl, Baumax, Palmers in Vogele lahko kupiš v Kranju (v okolici živim, zato vem za gorenjsko regijo) v gostilni Arvaj ali pa v Mercatorju, v lokalu Planet. Lahko jih naročič tudi preko spleta, vendar priporočajo, da jih naročiš za najmanj 200,00 EUR, ker ti potem poštnine ali nekaj takega ni potrebno plačati. V sistemu Lyoness, obstaja tudi ogromno lokalov, restavracij, frizerjev, vrtnarij,.......pravijo, da bo kmalu tudi OMW, tam pa lahko kartico uporabiš na tak način kot mercatorjevo piko. Samo potegneš :)
Pri vsakem nakupu prejemeš 1% direktno nazaj na svoj račun, vendar ti denar izplačajo šele ko na računu zbereš 10,00 EUR. 0,5% pa dobita tista dva, ki sta kartice dobila pred tabo.  
Moje mnenje o sistemu Lyoness je ta - dokler nakupuješ in pridobivaš na svoj račun po 1% od zapravljenega je OK. Tudi, če to traja 2 ali več let. Pa kaj če na svoj račun šele čez par let dobiš nekaj malega denarja - samo da ga dobiš.
Obstajajo pa tudi variante, da si zakupiš nekakšne pozicije, da te kao v binarnem sistemu kdo ne prehiti. Ah...če imaš 2.000 € (toliko znaša namreč največja vsota zato da si zakupiš vse potrebne pozicije) in ti ostajajo, potem jih daš tja notr. Jaz jih na žalost nimam, tako, da mi je dovolj, da samo zapravljam in si POČASI nabiram dinarčke na svoj račun. Če pa želiš delat in tudi ostalim dajati kartice ter jih privabljati v sistem, potem pa je omenjena vsota že skoraj nujna, da jo vplačaš....




ZARA -> RE: LYONESS kartica (16.4.2010 17:16:36)

TUKAJ je bila debata o Lyoness kartici.




Stran: [1]