čebelica01 -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 20:43:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan danes sem tako besna[sm=hudicek1.gif] in vse mi gre na živce, smo bili 3 dni skoraj v ledenici doma (in moj ugotovi, da s centralno ni nič narobe, samo olja nam je zmanjkalo[sm=hudicek1.gif] ....cel dopoldne sem nekaj letala po opravkih, pedenala mojega...šla učit, vmes dobim klic, da je tamala zbolela...pridem domov, moj mi očita, da nič ne delam ter da ne zaslužim dovolj (neko honorarno delo sem pustila z najino skupno odločitvijo!!!) doma spet vse v razsulu, moški del družine (2komada!!!) je slep, al kaj????? mravlje so spet pustošile po kuhinji, pa hladilnik mi je začel smrdet, ker že par dni nonstop kličem boschev servis, da mi že 2. v 1 letu pridejo popravit to hudo drago čudo tehnologije[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] plačujem račune in študiram katerega naj pustim za naslednji mesec[sm=zmeden.gif] ah, pa zdi se mi, da ss prihaja za mano[sm=smiley19.gif] hvala, če je katera brala... Carpe diem, quam minimum credula postero" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|