da si olajšam dušo... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

sanasan -> da si olajšam dušo... (13.4.2010 18:49:47)

danes sem tako besna[sm=hudicek1.gif] in vse mi gre na živce, smo bili 3 dni skoraj v ledenici doma (in moj ugotovi, da s centralno ni nič narobe, samo olja nam je zmanjkalo[sm=hudicek1.gif]....cel dopoldne sem nekaj letala po opravkih, pedenala mojega...šla učit, vmes dobim klic, da je tamala zbolela...pridem domov, moj mi očita, da nič ne delam ter da ne zaslužim dovolj (neko honorarno delo sem pustila z najino skupno odločitvijo!!!) doma spet vse v razsulu, moški del družine (2komada!!!) je slep, al kaj????? mravlje so spet pustošile po kuhinji, pa hladilnik mi je začel smrdet, ker že par dni nonstop kličem boschev servis, da mi že 2. v 1 letu pridejo popravit to hudo drago čudo tehnologije[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
plačujem račune in študiram katerega naj pustim za naslednji mesec[sm=zmeden.gif]
ah, pa zdi se mi, da ss prihaja za mano[sm=smiley19.gif]
hvala, če je katera brala...

alda -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 18:51:43)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Zamima -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 18:52:40)

IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

danes sem tako besna[sm=hudicek1.gif] in vse mi gre na živce, smo bili 3 dni skoraj v ledenici doma (in moj ugotovi, da s centralno ni nič narobe, samo olja nam je zmanjkalo[sm=hudicek1.gif]....

tole mi pa znano zveni [sm=smiley36.gif]

sanasan -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 18:56:00)

punce, hvala[sm=smiley1.gif]
ah, ne vem, a bo polna luna al kaj, ampak vse mi gre že par dni popolnoma na živce!!!
komaj čakam petek, ko bom cel dan v službi[sm=smiley1.gif]

poli* -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 19:04:55)

Pa še 13. smo, če ti je kaj v tolažbo [sm=smiley36.gif].
Nimaš kaj, včasih gre res vse narobe. Bo bolje, verjemi.[sm=smiley1.gif]

*miska.mcc* -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 19:44:34)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
prespi!
jutri bo boljse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

čebelica01 -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 20:43:50)

danes sem tako besna[sm=hudicek1.gif] in vse mi gre na živce, smo bili 3 dni skoraj v ledenici doma (in moj ugotovi, da s centralno ni nič narobe, samo olja nam je zmanjkalo[sm=hudicek1.gif] ....cel dopoldne sem nekaj letala po opravkih, pedenala mojega...šla učit, vmes dobim klic, da je tamala zbolela...pridem domov, moj mi očita, da nič ne delam ter da ne zaslužim dovolj (neko honorarno delo sem pustila z najino skupno odločitvijo!!!) doma spet vse v razsulu, moški del družine (2komada!!!) je slep, al kaj????? mravlje so spet pustošile po kuhinji, pa hladilnik mi je začel smrdet, ker že par dni nonstop kličem boschev servis, da mi že 2. v 1 letu pridejo popravit to hudo drago čudo tehnologije[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif]
plačujem račune in študiram katerega naj pustim za naslednji mesec[sm=zmeden.gif]
ah, pa zdi se mi, da ss prihaja za mano[sm=smiley19.gif]
hvala, če je katera brala...

Carpe diem, quam minimum credula postero"   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Zamima -> RE: da si olajšam dušo... (13.4.2010 22:41:43)

.pridem domov, moj mi očita, da nič ne delam ter da ne zaslužim dovolj (neko honorarno delo sem pustila z najino skupno odločitvijo!!!) doma spet vse v razsulu, moški del družine (2komada!!!) je slep, al kaj????? mravlje so spet pustošile po kuhinji, pa hladilnik mi je začel smrdet, ker že par dni nonstop kličem boschev servis, da mi že 2. v 1 letu pridejo popravit to hudo drago čudo tehnologije[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

... ali pa ima tvoj dedc slab dan ne ti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tassi1 -> RE: da si olajšam dušo... (14.4.2010 6:29:05)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mala maja -> RE: da si olajšam dušo... (14.4.2010 9:45:00)

se ti pridružim. Razmišlam kje bom dobila 600€ za elektriko, katere ni plačala tašča in jo bodo nam odklopil.

Anonimen -> RE: da si olajšam dušo... (14.4.2010 9:48:52)

mala maja puskusite se zmeniti,da placate na obroke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mala maja -> RE: da si olajšam dušo... (14.4.2010 10:05:03)

ma ne šlivijo, ker tašča ni plačala elektrike že od januarja in na take plačnike ne dajo nič. če bi redno plačevala bi še kaj uspela. Jest sem pa tko in tko en lolek ker verjamem na besede.
problem je da imamo dve hiši. eno smo prenavlajni in smo do prenove živeli pri tašči in tam je bilo minimalno elektrike, v drugi smo vsi živeli. Midva sva plačevala za to hišo k smo vsi živeli, tašča pa tam. Decembra smo se preselili mi v prenovljeno hišo in je tašča rekla da bo do poračuna plačevala in plačala še poračun, da bo fer ker mi plačujemo full velik.
In zdej moramo mi plačat elektriko, ker jaz sem jo njim kot smo se zmenil oni so naju pa peljal.....[sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif] Odklopil jo bodo pa nama, ne njim. No še dobr da je že niso

Stran: [1]