blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kosilo v šoli pride okrog 50 eur, malica pa 20 eur...torej skupaj 70 eur. O porkaš, kako drago Naša ta večja je imela kosilo v prvem razredu (ne samo malico, pozabila prej napisat), ampak je položnica za oboje skupaj znašala (čakaj, grem gledat) dobrih 11.000 SIT (l. 2006). Pa še za letos grem pogledat v pogodbo - aha, če bi imela kosilo in malico, bi stalo skupaj cca. 60 EUR, res znese kar dosti, imate prav. Ker ima samo malico, je bistveno nižji znesek. Ampak saj otrok mora imet kosilo. Če ne v šoli, pa potem doma, kjer moraš tudi kuhati... Tako da neke večje razlike na koncu ni. Mi mamo pa v prvem razredu skoraj 100e.Zajtrk, kosilo in popoldanska malica. Sem mislila da ne bi imel popoldanske malice, ker itak doma še kaj poje, pa sem se vseeno odločla, da jo ima, ker mi je pravu, da je zadnjič bil en sošolec kao lačen, pa je en jogurt pojedel, čeprav nima popoldanske malice in mu je tovarišica povedala, da zdej ga bo pa mama morala plačat, da zakaj je pojedel, če nima popoldanske,... ker drugače majo pri njih pa vsi tudi popoldansko. joj kake gluposti... za take zadeve so fajn male podružnične šole. Moj mali nima popoldanske malice, a še vedno dobi vsak dan za pit in jest popoldne, ker se v kuhinji vedno kaj najde. Če ne drugega, pa kos kruha z čokoladnim namazom, sadje je vedno na voljo in za pit tudi....Tako da kuharca je do treh in vedno poskrbi, da ni noben lačen. Mi smo podružnična šola.