NiNiBo
|
Bom zvecer naredila seznamcek za nase srecanje, ker sedajle sem pa se cist "iz tira". Pridem v sluzbo, grem na WC na veliko potrebo in kaj vidim, jaz krvavim. Do sedaj nobenih tezav, danes zjutraj pa kar naenkrat kri, sveze rdeca. Se preprican, da je to vaginalna krvavitev, mene je skor kap, sem cist panicna ratala. Jaz sem se tolk ustrasla, sem letela k mojemu v pisarno in je bil ravno na telefonu s sefom, sem mu komaj dotajcila med pogovorom da krvavim. Sem se njega cist iz tira spravla. Sem potem klicala G in je rekla, da naj se takoj pridem pokazat. Torej ta'majcen je uredu, hvala bogu!!!!!! Med pregledom je ugotovila, da krvavim iz matericnega vratu oz. tam nekje, ampak ni mogla videti tocno od kje. Dali so mi inekcijo, ker sem jaz Rh negativna moj pa pozitiven. Sedaj nic seksa, sporta ampak je rekla, da naj ne lezim, tako da se bo kri scistila. Za vnetje tudi naj ne bi slo, ker je vzela tudi bris in pod mikroskopom pogledala celice in naj ne bi bilo bakterij. Sem se vedno cist iz sebe, pa po naravi ful nisem panicna, ampak ponavadi zelo z trezno glavo razmisljam, ampak danes me je pa tole cist sesul. Samo, da je sedaj vse uredu. Naslednji teden imam pregled, kot je bilo planirano, ce bom pa krvavela moram pa priti nazaj. Ja sedaj tudi malo bolj razumem tiste, ki ste krvavele za zacetku, zakaj vas je bilo tako zelo strah. Najin life se cel vrti okoli dojencka, imela sem sluzbo ze dogovorjeno v Sloveniji, sem odpovedala, da se bom ja lahko prvo leto posvetlia najinemu prvorojencu. In potem danes tole, kolk mi je dal mislit, pol se pa tukaj nekaj zrem zaradi doktorata, pa clankov etc. joj men si bi zmesal ce bi slo kaj narobe sedaj ko trebuscek tako lepo rase. Se moram sedaj mal umirit in zacet dela, da mal misli spravim na stranski tir. Z seznamckom in vsem ostalim pa pridem nazaj zvecer, ko se mal k sebi spravim.
|