|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
20.4.2010 11:16:25   
Anonimen
Oh ja, neprimerni komentarji...
Mislim, da jih vsak sliši, čeprav jaz se ljudem, za katere vem, da so tako in tako malce čez les kar malo izogibam. Hvala bogu imam normalne sorodnike (vsaj tiste s katerimi imava dejansko stike); starši pravijo "samo da bo zdrav-a";...
Je pa res, da je marsikdo malce čudno pogledal, ker sem šele decembra opremila kuhinjo in moj še ni bil preseljen k meni (oz. zdaj k nama)... Stara sva dovolj, jaz imam diplomo že kar nekaj časa, moj ima še samo par izpitov (izredni študij, vse dela v prvem ampak se je pač pozno odločil), oba imava službe tako da pa skoraj res nimajo kaj komentirati. Še glede spola ne, da kako bi bilo super en ali drug spol, ker je to prvi otrok in bo to verjetno prišlo pri drugem (pač da bi bilo super, da bi bil nasprotni spol).
Ampak prav.. pri meni gre čez eno uho not, čez drugo ven in pozabim še preden slišim....

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
20.4.2010 11:31:14   
tejči28
tak je bil naš škrati za videt v zibelki,tu je star 1m in 2 dni.user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=148115&hash=44bf300245193f7f5ebd413c0f81893c

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.4.2010 11:31:58   
katrinka
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:41:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.4.2010 11:32:42   
katrinka
user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:41:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.4.2010 11:35:47   
katrinka
ta tretjic pisem tole - skoz me vn meceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kopalke - v prvi nosecnosti sem imela jih se od prej in tudi sedaj bo tako, kupovala jih ne bomuser posted image

zibka - noro lepe so mi, a imamo posteljico ker za tiste tri, stiri mesece se mi ne splaca kupovat - ce bi jo dobila bi jo takoj melauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.4.2010 11:35:54   
katrinka
user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:40:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.4.2010 11:36:12   
katrinka
user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:40:51 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.4.2010 11:40:10   
Lenca78
He he he Katrinka ti je ratal 5x post pustit user posted image
Archie kok sta bla luškana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.4.2010 11:40:41   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

He he he Katrinka ti je ratal 5x post pustit user posted image
Archie kok sta bla luškana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obup...hehe...grem malo popravtuser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.4.2010 11:46:20   
Izabelina
tak je bil naš škrati za videt v zibelki,tu je star 1m in 2 dni.user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=148115&hash=44bf300245193f7f5ebd413c0f81893c

joj... kok lep!!! komi čakam svojga  user posted image   user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.4.2010 11:47:16   
Izabelina

joj, kok lep!!! komi čakam svojga user posted image ... user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.4.2010 11:47:33   
Izabelina
tak je bil naš škrati za videt v zibelki,tu je star 1m in 2 dni.

joj, kok lep!!! komi čakam svojga ...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.4.2010 11:47:50   
Izabelina
tak je bil naš škrati za videt v zibelki,tu je star 1m in 2 dni.

joj, kok lep!!! komi čakam svojga ...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
20.4.2010 11:48:53   
Izabelina
ups... a se da tole kako zbrisat? je zmer pisal, da je nek eror pa sm še enkrat napisala... jaooo. user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 364
20.4.2010 11:49:37   
NiNiBo
Joj kolk je fletkan, me kar mal stisne ko pomislim, da bo cez pol leta en takle angelcek panckal v nasi zibelki user posted image

By the way nasa je ista samo bela!

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 365
20.4.2010 12:45:33   
nadka30
tinkatonka super za morfologijo in sedaj naj ti vse poteka brez problemov vse do koncauser posted image user posted image user posted image .
No mi imamo doma punco in sedaj mi vsak govori sedaj bo pa fant al ne, user posted image user posted image user posted image nam z mojim je čisto vseeno kaj bo samo da bo otrok zdrav in živ, spol pa tukaj sploh nima veze.Resnično ne zastopim nekaterih, ki govorijo sedaj pa mora biti to ali to.Kot da je važen spol, mislim da je važno za življenje samo vzgoja staršev in da otroka vzgojiš v pravičnega, modrega in razumnega odraslčega pa naj bosta dva fanta ali dve punci.,

Archi, bravo nevesta, bila sta full lepa in sedaj naj vama bo lepo skozi celo skupno življenje, najlepe darilo pa tako nosiš ti pod srčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Tejči še malo pa bo drugi user posted image spančkav v tej postelji, full je lepa slikca, si nam naredila kar mal luštovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa želim čim lepši dan in veliko brcik

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.4.2010 13:07:04   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Lumpa, sem videla slikice. Ni vam manjkalo pomagačev :)
nč nism slikala, tko da mi ni nič jasno, je pa res da nas je bilo veliko, in je bilo čiščenje zelo hitro narejeno

Sem pri tvoji prijateljici iz Cerknice kukala :)

aja to smo njeno postavljal, ko smo našo, z nule postavljal smo jo sami, letos smo pa samo čistl, in sta mi dve prijateljici iz našega bloka pomagali

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.4.2010 13:28:48   
tinkatonka
tannya...glede šole za starše -  Sem gledala seznam in je na listu seznam predavanj od januarja do aprila, tako da v mesecu maju pričakujem nov seznam za naslednje 4 mesece. In bom pogledala na naslednjem pregledu (21.maja). Če boš pa že ti prej tam, pa prosim ti poglej. OK?

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
20.4.2010 13:41:45   
Božička09
Ojla, en hiter intermezzo za vse, ki vas zanimajo IMPLAST BOLDERJI: http://www.youtube.com/user/2311LUKAS#p/u/0/QXiXNlXf3BI

Na tem filmčku so predstavljene vse barve, podrobneje si jih lahko ogledate na linkih na desni strani.

Zdaj pa šibam nazaj čuvat mojega bogega kuža in delat palačinke - lep dan vam želim in čestitke vsem user posted image za lepe rezultate pregledov!

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 20.4.2010 13:42:03 >

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.4.2010 13:53:39   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Ojla, en hiter intermezzo za vse, ki vas zanimajo IMPLAST BOLDERJI: http://www.youtube.com/user/2311LUKAS#p/u/0/QXiXNlXf3BI

Na tem filmčku so predstavljene vse barve, podrobneje si jih lahko ogledate na linkih na desni strani.

Zdaj pa šibam nazaj čuvat mojega bogega kuža in delat palačinke - lep dan vam želim in čestitke vsem user posted image za lepe rezultate pregledov!

super user posted image user posted image user posted image user posted image  Bodo pa tudi pri nas danes palačinke in fižolova juhica. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.4.2010 14:00:58   
tannya
Hej, hej

Zdaj so me v službi tok razp...., da bi se najraje razpočilauser posted image . Mislim, ne morem danes vzeti službenega avtomobila, ker grem jutri zgodaj zjutraj na službeno pot....halooo? Navsezgodaj bom bluzila v center po avto in potem nazaj...sploh ne morem verjet kako rigiden sistem imamo!!!

Neveste: ful ste luštne, sem kar malo faušuser posted image

Zibelka: mi jo imamo še od Ajde, jo je dedi takrat posebej za njo naredil in nam je zelo ljubauser posted image

Tinkatonka: bom pogledala danes za šolo, pa ti javim.

Tejči: lušten škratek v lepi zibelkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 371
20.4.2010 14:06:18   
Božička09
Midva bova pomoje kar takega vzela: http://www.youtube.com/user/2311LUKAS#p/u/5/x34WauYg6VI

Zibelke bi bila pa tudi jaz vesela, so mi tako lušne user posted image Posteljico pa dobiva, jo ima taščica eno nadstropje nižje shranjeno, pa javim mere kasneje, po morfologiji, ko bova začela vse pripravljat user posted image user posted image user posted image Se bomo pa tudi kako leto verjetno 'gužvali' v najiji spalnici, dokler s eotroška sobica ne prizida ... Plus ostalo user posted image

Dajte mi nekaj povedat prosim: nekje sem zasledila, da v zadnjem trimesečju ne smeš na letalo. Je to res (pozbila sem vir) ali je odvisno od prevoznika do prevoznika?

Hvalauser posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.4.2010 14:33:37   
benika
Dajte mi nekaj povedat prosim: nekje sem zasledila, da v zadnjem trimesečju ne smeš na letalo. Je to res (pozbila sem vir) ali je odvisno od prevoznika do prevoznika?

Seveda greš lahko, na lastno odgovornost, seveda. Spomnim se ene RR-jevke, ki je še v 7.ali 8. mesecu letela v Tunizijo. Mislim pa, da nekateri prevozniki na letalo ne spustijo nosečnic, ki dopolnijo 36. teden.

Neposredna povezava do sporočila: 373
20.4.2010 14:37:49   
benika
Posteljica: mi imamo 120x60 in je čisto dovolj velika.

Zibka: je nimamo, imamo pa 60 let star košek.

Jaz sem imela danes kontrolo pri diabetologu in lumpa, pridružujem se nosečnicam na inzulinu. Sladkor je zjutraj v višavah, čez dan je pa OK. Tako da....mah, sej bo. Tehtali so me in sem v 14. dneh izgubila skoraj 3 kg. Zdravnica pravi, da je to ok, razen, če se pojavijo ketoni v urinu, kar pomeni, da telo kuri lastno zalogo in je treba začet več jest. Me pa sama dieta psihično precej utruja, saj ne počnem drugega kot načrtujem obroke, kuham in si merim sladkor. Poleg tega se obupno počutim pa cel dan sem lačna.

Se opravičujem ker jamram, ampak nekomu moramuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.4.2010 14:47:15   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Posteljica: mi imamo 120x60 in je čisto dovolj velika.

Zibka: je nimamo, imamo pa 60 let star košek.

Jaz sem imela danes kontrolo pri diabetologu in lumpa, pridružujem se nosečnicam na inzulinu. Sladkor je zjutraj v višavah, čez dan je pa OK. Tako da....mah, sej bo. Tehtali so me in sem v 14. dneh izgubila skoraj 3 kg. Zdravnica pravi, da je to ok, razen, če se pojavijo ketoni v urinu, kar pomeni, da telo kuri lastno zalogo in je treba začet več jest. Me pa sama dieta psihično precej utruja, saj ne počnem drugega kot načrtujem obroke, kuham in si merim sladkor. Poleg tega se obupno počutim pa cel dan sem lačna.

Se opravičujem ker jamram, ampak nekomu moramuser posted image

jaz pa malo pogoljufam pa je čist okuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?