Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh ja, neprimerni komentarji... Mislim, da jih vsak sliši, čeprav jaz se ljudem, za katere vem, da so tako in tako malce čez les kar malo izogibam. Hvala bogu imam normalne sorodnike (vsaj tiste s katerimi imava dejansko stike); starši pravijo "samo da bo zdrav-a";... Je pa res, da je marsikdo malce čudno pogledal, ker sem šele decembra opremila kuhinjo in moj še ni bil preseljen k meni (oz. zdaj k nama)... Stara sva dovolj, jaz imam diplomo že kar nekaj časa, moj ima še samo par izpitov (izredni študij, vse dela v prvem ampak se je pač pozno odločil), oba imava službe tako da pa skoraj res nimajo kaj komentirati. Še glede spola ne, da kako bi bilo super en ali drug spol, ker je to prvi otrok in bo to verjetno prišlo pri drugem (pač da bi bilo super, da bi bil nasprotni spol). Ampak prav.. pri meni gre čez eno uho not, čez drugo ven in pozabim še preden slišim....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:31:58
|
|
|
|
katrinka
|
< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:41:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:32:42
|
|
|
|
katrinka
|
< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:41:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:35:47
|
|
|
|
katrinka
|
ta tretjic pisem tole - skoz me vn mece kopalke - v prvi nosecnosti sem imela jih se od prej in tudi sedaj bo tako, kupovala jih ne bom zibka - noro lepe so mi, a imamo posteljico ker za tiste tri, stiri mesece se mi ne splaca kupovat - ce bi jo dobila bi jo takoj mela
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:35:54
|
|
|
|
katrinka
|
< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:40:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:36:12
|
|
|
|
katrinka
|
< Sporočilo je popravil katrinka -- 20.4.2010 11:40:51 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:40:10
|
|
|
|
Lenca78
|
He he he Katrinka ti je ratal 5x post pustit Archie kok sta bla luškana
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:40:41
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78 He he he Katrinka ti je ratal 5x post pustit Archie kok sta bla luškana obup...hehe...grem malo popravt
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:47:50
|
|
|
|
Izabelina
|
tak je bil naš škrati za videt v zibelki,tu je star 1m in 2 dni. joj, kok lep!!! komi čakam svojga ...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 11:48:53
|
|
|
|
Izabelina
|
ups... a se da tole kako zbrisat? je zmer pisal, da je nek eror pa sm še enkrat napisala... jaooo.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 12:45:33
|
|
|
|
nadka30
|
tinkatonka super za morfologijo in sedaj naj ti vse poteka brez problemov vse do konca . No mi imamo doma punco in sedaj mi vsak govori sedaj bo pa fant al ne, nam z mojim je čisto vseeno kaj bo samo da bo otrok zdrav in živ, spol pa tukaj sploh nima veze.Resnično ne zastopim nekaterih, ki govorijo sedaj pa mora biti to ali to.Kot da je važen spol, mislim da je važno za življenje samo vzgoja staršev in da otroka vzgojiš v pravičnega, modrega in razumnega odraslčega pa naj bosta dva fanta ali dve punci., Archi, bravo nevesta, bila sta full lepa in sedaj naj vama bo lepo skozi celo skupno življenje, najlepe darilo pa tako nosiš ti pod srčkom , Tejči še malo pa bo drugi spančkav v tej postelji, full je lepa slikca, si nam naredila kar mal luštov Vsem pa želim čim lepši dan in veliko brcik
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 13:07:04
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Lumpa, sem videla slikice. Ni vam manjkalo pomagačev :) nč nism slikala, tko da mi ni nič jasno, je pa res da nas je bilo veliko, in je bilo čiščenje zelo hitro narejeno Sem pri tvoji prijateljici iz Cerknice kukala :) aja to smo njeno postavljal, ko smo našo, z nule postavljal smo jo sami, letos smo pa samo čistl, in sta mi dve prijateljici iz našega bloka pomagali
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 13:28:48
|
|
|
|
tinkatonka
|
tannya...glede šole za starše - Sem gledala seznam in je na listu seznam predavanj od januarja do aprila, tako da v mesecu maju pričakujem nov seznam za naslednje 4 mesece. In bom pogledala na naslednjem pregledu (21.maja). Če boš pa že ti prej tam, pa prosim ti poglej. OK?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 13:41:45
|
|
|
|
Božička09
|
Ojla, en hiter intermezzo za vse, ki vas zanimajo IMPLAST BOLDERJI: http://www.youtube.com/user/2311LUKAS#p/u/0/QXiXNlXf3BI Na tem filmčku so predstavljene vse barve, podrobneje si jih lahko ogledate na linkih na desni strani. Zdaj pa šibam nazaj čuvat mojega bogega kuža in delat palačinke - lep dan vam želim in čestitke vsem za lepe rezultate pregledov!
< Sporočilo je popravil Božička09 -- 20.4.2010 13:42:03 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 13:53:39
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 Ojla, en hiter intermezzo za vse, ki vas zanimajo IMPLAST BOLDERJI: http://www.youtube.com/user/2311LUKAS#p/u/0/QXiXNlXf3BI Na tem filmčku so predstavljene vse barve, podrobneje si jih lahko ogledate na linkih na desni strani. Zdaj pa šibam nazaj čuvat mojega bogega kuža in delat palačinke - lep dan vam želim in čestitke vsem za lepe rezultate pregledov! super Bodo pa tudi pri nas danes palačinke in fižolova juhica.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 14:00:58
|
|
|
|
tannya
|
Hej, hej Zdaj so me v službi tok razp...., da bi se najraje razpočila . Mislim, ne morem danes vzeti službenega avtomobila, ker grem jutri zgodaj zjutraj na službeno pot....halooo? Navsezgodaj bom bluzila v center po avto in potem nazaj...sploh ne morem verjet kako rigiden sistem imamo!!! Neveste: ful ste luštne, sem kar malo fauš Zibelka: mi jo imamo še od Ajde, jo je dedi takrat posebej za njo naredil in nam je zelo ljuba Tinkatonka: bom pogledala danes za šolo, pa ti javim. Tejči: lušten škratek v lepi zibelki
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 14:06:18
|
|
|
|
Božička09
|
Midva bova pomoje kar takega vzela: http://www.youtube.com/user/2311LUKAS#p/u/5/x34WauYg6VI Zibelke bi bila pa tudi jaz vesela, so mi tako lušne Posteljico pa dobiva, jo ima taščica eno nadstropje nižje shranjeno, pa javim mere kasneje, po morfologiji, ko bova začela vse pripravljat Se bomo pa tudi kako leto verjetno 'gužvali' v najiji spalnici, dokler s eotroška sobica ne prizida ... Plus ostalo Dajte mi nekaj povedat prosim: nekje sem zasledila, da v zadnjem trimesečju ne smeš na letalo. Je to res (pozbila sem vir) ali je odvisno od prevoznika do prevoznika? Hvala
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 14:33:37
|
|
|
|
benika
|
Dajte mi nekaj povedat prosim: nekje sem zasledila, da v zadnjem trimesečju ne smeš na letalo. Je to res (pozbila sem vir) ali je odvisno od prevoznika do prevoznika? Seveda greš lahko, na lastno odgovornost, seveda. Spomnim se ene RR-jevke, ki je še v 7.ali 8. mesecu letela v Tunizijo. Mislim pa, da nekateri prevozniki na letalo ne spustijo nosečnic, ki dopolnijo 36. teden.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 14:37:49
|
|
|
|
benika
|
Posteljica: mi imamo 120x60 in je čisto dovolj velika. Zibka: je nimamo, imamo pa 60 let star košek. Jaz sem imela danes kontrolo pri diabetologu in lumpa, pridružujem se nosečnicam na inzulinu. Sladkor je zjutraj v višavah, čez dan je pa OK. Tako da....mah, sej bo. Tehtali so me in sem v 14. dneh izgubila skoraj 3 kg. Zdravnica pravi, da je to ok, razen, če se pojavijo ketoni v urinu, kar pomeni, da telo kuri lastno zalogo in je treba začet več jest. Me pa sama dieta psihično precej utruja, saj ne počnem drugega kot načrtujem obroke, kuham in si merim sladkor. Poleg tega se obupno počutim pa cel dan sem lačna. Se opravičujem ker jamram, ampak nekomu moram
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 20.4.2010 14:47:15
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Posteljica: mi imamo 120x60 in je čisto dovolj velika. Zibka: je nimamo, imamo pa 60 let star košek. Jaz sem imela danes kontrolo pri diabetologu in lumpa, pridružujem se nosečnicam na inzulinu. Sladkor je zjutraj v višavah, čez dan je pa OK. Tako da....mah, sej bo. Tehtali so me in sem v 14. dneh izgubila skoraj 3 kg. Zdravnica pravi, da je to ok, razen, če se pojavijo ketoni v urinu, kar pomeni, da telo kuri lastno zalogo in je treba začet več jest. Me pa sama dieta psihično precej utruja, saj ne počnem drugega kot načrtujem obroke, kuham in si merim sladkor. Poleg tega se obupno počutim pa cel dan sem lačna. Se opravičujem ker jamram, ampak nekomu moram jaz pa malo pogoljufam pa je čist ok
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?