hanizali -> RE: Septembrke 2010 - 2.del (19.4.2010 8:17:07)
|
BENIKA,TINKATONKA sem tudi jaz imela krvavitev pred 14 dnevi,kot sem vam že pisala in sem tudi jaz v strahu letele v bolnico.Gin mi je pa naredila uz,tako,da sem videla da je z [sm=duda.gif] vse v redu in potem še vaginalni uz,kjer mi je izmerila mat.vrat.Na koncu pa me je še gin .pregledala.Ugotovila je ,da je bila to samo kakšna površinska krvavitev,tako da sem si kar oddahnila.Upam, da bo pri tebi TINKATONKA tudi kaj podobnega.Vidim pa ,da ti BENIKA nisi imela drugih težav ,medtem ko sem jaz imala trd trebuh in bolečine v križu.In tudi sedaj po 14 dnevih ni skoraj nič boljše,četudi počivam.Gin mi ni perdpisala strogega počitka ,ampak samo bolniško in večkrat na dan da se uležem.Vidim pa ,da če sem par uric na nogah,mi začne trebuh kar otrdevat in vse mi pritiska nekam dol[sm=smiley19.gif].Prav težko že čakam pregled naslednji teden.Noči so še vedno dolge ob tv in kjigah,kar ne morem dobiti ugodnega položaja,da me ne bi kaj bolelo.Dovolj tega jamranja ,punce danes pejte lepo na sonce in se malo pogrejte.LP
|
|
|
|