Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

mojatinka -> Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:22:12)

Ker sem brez službe premišljujem o komisijski prodaji rabljenih otroških oblačil preko neta, da odprem e-trgovino. Prostor imam, smo pa iz vasi, zato trgovina ne pride v poštev.

Bi bile pripravljene prodati oblačila, saj bi dobile zanj manj kot če greste v samostojno prodajo npr. preko bolhe, RR,.... saj bi si vzela provizijo, je pa res da bi s tem imele ve manj dela,
.
In bi bile pripravljene kupiti taka oblačila, verjetno bi bila cena malo višja kot po oglasih (še moja provizija, poštnina), bi pa bile bolj sigurne, da je oblačilo lepo, da ga prejmete,... ker se pri oglasih lahko nasankaš.

ledenaa -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:24:51)

Ne ne bi.
In z prodajo nimam veliko dela.Pa še provizijo ne rabim nikomur dajati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Oblačila pa itak prodajam po simboličnih cenah

majch -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:25:35)

probaj. Take trgovine-vsaj fizične- v tujini dobro laufajo. Jaz bi oblačila prodala, ker mi je vseeno, koliko dobim za njih. Vse je bolje, kot da mečem stran.

špelin@ -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:30:08)

Po moje boš težko solidno zaslužila - poglej npr. tule http://med.over.net/forum5/list.php?55 , kako nekatere množično nabavljajo (ali celo jemljejo oblačila, ki jih drugi podarjajo!), potem jih pa (na črno oz. kot svoja) prodajajo naprej...

majch -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:30:56)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Po moje boš težko solidno zaslužila - poglej npr. tule http://med.over.net/forum5/list.php?55 , kako nekatere množično nabavljajo (ali celo jemljejo oblačila, ki jih drugi podarjajo!), potem jih pa (na črno oz. kot svoja) prodajajo naprej...

no, to je pa slovenska logika[sm=zmeden.gif]

špelin@ -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:31:56)

.

mojatinka -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:39:31)

Hvala. Saj sem močno v dvomih, ker je toliko prodaje preko oglasov pa še to gre bolj slabo. Pa tudi poštnina je minus, kar nekaj nanese. Si pa ne upam kar odpreti, ker so tudi s tem stroški (ureditev prostora, rač. program, računovodstvo,......) denarja pa ravno nimam viška. Bo verjetno treba razmišljat v drugo smer.

Dobrodošlo pa je še kakšno mnenje.

orhideja75 -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 11:43:47)

jst velik oblačil prodajam in bom tut vse sproti dodajala v album. če te kaj zanima lahko pogledaš v moj album.com pod orhideja75. pa tut glede cen se lahko še kej domeniva. čeprav imam cene kar solidne.
če te kej zanima, mi javi

Najaa -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 12:32:44)

Po moje, da ne bi. 

sanelaa -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 14:24:59)

Ne bi.

Nova oblačila itak niso grozno draga in če imaš dva ali tri otroke, se stvari večinoma orng ponosijo in na koncu niso drugam kot za v smeti.

če pa imaš samo enega otroka, mu itak kupiš vse najlepše in najboljše, potem pa to daš naprej ali zastonj ali pa po simbolični ceni.

CatJa -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 18:50:19)

Če jih ne bi dajala naprej znankam, bi ti jih dala zastonj.

rija -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 18:56:18)

bi. ker zadnje čase nimam časa za prodajo.

prodam pa v bistvu vse od tamalega.

Anonimen -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (13.4.2010 18:59:15)

Jaz bi - za nekaj manj denarja kot bi jih sama, in pod pogojem, da z manj časa. Vsekakor raje za simbolično ceno nekomu, ki jih uradno prodaja naprej kot da jih podarim tistim, ki na črno preprodajajo.

tajtaja -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (14.4.2010 17:46:20)

Jaz veliko stvari podarim, kaj pa tudi za simbolično ceno prodam kar tu, na RR. Ti povem, da poidejo stvari v 5 minutah!
To sem mela že tudi jaz v mislih, pravzaprav sem mislila meti kar fizično trgovino, ker imamo svoj trgovski prostor. Pa nisem bila prepričana v uspeh te zgodbe, zato v to nisem šla!

*miska.mcc* -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (14.4.2010 18:13:44)

ena moja ideja je, da naredis rabljen in ohranjen komplet za novorojencke.

vozicek z lupinico+banjica+posteljica+posloga za previkalno+osnovni komplet oblačil in tetra plenic. dokupis dudo in steklenicko...

pač vse, jar za novorojencka nujno rabis. in naredis akcije.

Oceania -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (14.4.2010 20:58:28)

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Jaz veliko stvari podarim, kaj pa tudi za simbolično ceno prodam kar tu, na RR. Ti povem, da poidejo stvari v 5 minutah!
To sem mela že tudi jaz v mislih, pravzaprav sem mislila meti kar fizično trgovino, ker imamo svoj trgovski prostor. Pa nisem bila prepričana v uspeh te zgodbe, zato v to nisem šla!

Res je in hvala še tukaj!

tajtaja -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (14.4.2010 21:07:10)

Res je in hvala še tukaj!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]Oooo, a si dobila? In, ti je kaj všeč???

Oceania -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (14.4.2010 21:11:02)

Zelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Takšne cotke bi tudi kupila.

Ja pismo saj sem ZS poslala,  počakaj ti bom še enkrat.

Lajči -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (17.4.2010 3:57:28)

Jst norc, sem želela pa podariti skoraj nič nošena oblačila - a je po novem RR postal marketing? Če bi svoje cote prodajala, tu goe ne bi nič prodala. Pa samo podariti sem želela.

Oceania -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (17.4.2010 8:48:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči

Jst norc, sem želela pa podariti skoraj nič nošena oblačila - a je po novem RR postal marketing? Če bi svoje cote prodajala, tu goe ne bi nič prodala. Pa samo podariti sem želela.

Lajči, glede na to, da odgovarjaš meni, ti pojasnjujem, da mi je tajtaja otroška oblačila podarila. Nič zaslužka,  v bistvu je imela le dodatno delo s pošiljanjem.

ely* -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (17.4.2010 22:59:50)

Jaz nosim ohranjena oblačila v komisijsko trgovino, ker se mi ne da ukvarjati s tem in tudi časa nimam. Kar pa je tako, da ni za prodajo pa podarim naprej.

tajtaja -> RE: Prodaja rabljenih oblačil - prosim za vaše mnenje (18.4.2010 20:51:31)

Ja, in! Kdo ti pa brani????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]