nos raste (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

glorija -> nos raste (12.7.2005 17:24:21)

Pozdravljene!

V nosečnosti se mi je začelo dogajati nekaj zelo smešnega: nos se mi je povečal - razširil. Ali je imela katera podobne probleme oz. izkušnje. Zakaj pride do tega? Ali bo še kdaj normalen?

Hvala za odgovore!

p.s. problem je čisto zaresen, ni šala

tinkatonka -> nos raste (12.7.2005 17:44:44)

Živjo glorija!

Moram priznati, da sem se kr malo nasmejala ko sem prebrala tvoj post, verjamem pa da to tebi ni nič smešno. Nisem še slišala, da bi zarad tega rastel nos, slišala pa sem da se v nosečnosti odebeli nosna sluznica. Ali je mogoče, da si se malo poredila v obraz, pa se ti samo zdi da je nos večji??? No upam da boš rešila težavo, oz.ugotovila zakaj je do tega prišlo. :rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.7.2005 18:25:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Magi* -> nos raste (12.7.2005 18:39:40)

moja prijateljica je imela v nosečnosti res malo "natečen" obraz (beri: nos in ustnice so bile večje), pa je dobila fantka;)

sa -> nos raste (12.7.2005 18:46:52)

joj to pa spominja na me,jaz sem med nosecnostjo imela izrazito vecji/debelejsi nos:zmeden2::zmeden2:no pa se je po porodu normaliziral;)je pa res da sem se med nosecnostjo zredila 29kg:ups::ups:

aja rodila sem pa fantka

beba76 -> nos raste (12.7.2005 20:42:21)

Tudi jaz sem bila med nosečnostjo pravi nosorog :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Moj nos je bil tako velik, da sem ga zmerom videla (tudi, ko sem gladala naravnost)...
Aja, rodila sem pa fantka.;)

kimi -> nos raste (13.7.2005 14:29:08)

Pravijo takole če se poveča nos bo fantek, če se izrazito povečajo ustnice bo punčka. Pri meni je obakrat veljalo:bravo:

Stran: [1]