vaney -> uporabnice kontaktnih leč (13.4.2010 10:14:49)
|
Očala uporabljam že skoraj 20 let (čez par let bom stara 30) in spet je prišel čas za zamenjavo očal (menjam jih na 2 leti). Tokrat bom menjala tudi sončna očala. Leče mi do zdaj nekako niso bile všeč. No, in vrabca, danes sem imela pri optiku pregled in nekako so me naluštali za leče. In najbrž ne rabim posebej poudarjat, da so korekcijska očala (okvir+stekla), sončna očala z dioptrijo in leče precejšen kupček denarja. Za probo, da dobim občutek, so mi vstavili lečo in mi je bilo kar hecno, da vidim brez očal. Jim je ratalo, da so me naluštali. Vse skupaj so mi predstavili kot fino, fajn in enostavno. Zdaj mi pa še ve povejte, kako ste zadovoljne z lečami, njihovo uporabo, ste se navadile na njih, na uporabo, vstavljanje? Jutri se grem k optiku učit jih vstavit, pa bi rada prej še kakšno mnenje. In glede na to, da razmišljam tudi o lečah, imam pomisleke, če bi sploh dala delat sončna očala z dioptrijo ali naj si kar brez dioptrije vzamem, ker če mi bodo leče zalaufale, dioptirje sploh ne bom rabila....dobrodošle vaše izkušnje, pozitivne in negativne[sm=smiley1.gif]Hvala.
|
|
|
|