Hotel na Djerbi (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


zmajaz -> Hotel na Djerbi (13.4.2010 8:49:51)

Kateri hotel na Djerbi priporočate/odsvetujete za družino z malimi otroci? [sm=smiley1.gif]




gita10 -> RE: Hotel na Djerbi (13.4.2010 10:12:24)

Mi smo bili pred tremi leti v hotelu Sidi mansour - bili smo zelo zadovoljni z osebjem, sobami , hrano. Mini klub je bil fenomenalen tako, da je bil mali - takrat star pet let čisto navdušen.
Smo pa vzeli polpenzion, ker smo hoteli jesti tudi malo zunaj in hodili na vse izlete, ki so jih ponujali.




sonchica -> RE: Hotel na Djerbi (13.4.2010 10:24:59)

Pozdravljena !

Bili smo lani na djerbi v hotelu el mouradi djerba menzel .
Zelo zadovoljni, z osebjem ,plažo , bazeni - prav tako imajo otroški bazen, potem animacija za otroke + otroški klub, prav tako animacija za odrasle . Je pa res da je v tem hotelu zelo veliko slovencev nas je takrat prišlo 2 polna avtobusa [sm=jezicek.gif] ampak smo se potem kar porazgubile :) + ker je veliko zanimanje za ta hotel gre letos dol slovenski animator. Smo pa imeli all inclusive tak da je blo res vsega v izobilju od hrane do pijače ! Tak da jaz ti priporočam ta hotel z otroki. Mi smo večinoma prakticirali plažo tak da moj 3 letnik je zelo užival v tistem pesku in vodi . Morje je res toplo in tud en čas moraš hodit da ti seže do kolen :)

Aja p.s. Nam so priporočali da naj zunaj ne jemo in tudi če nas nebi nato opozorili nebi jedli zunaj , ker je res izven hotela drugo življenje in umazanija taka da te kap :) + vodo smo pa tud pili sam ustekleničeno nam je pripadala 1l na osebo na dan ! Je pa drugače res ful fajn na djerbi , ljudje so ful prijazni ampak na hipe preveč vsiljivi :) , moraš je pač take vzeti kot so. Mi se še ziher vrnemo k njim ampak čez par let ko bo mali zadosti star za safari [sm=bravo.gif]




marijaa -> RE: Hotel na Djerbi (13.4.2010 10:39:02)

Mi smo pa bili v elmouradi djerba menzel zadovoljni zelo z vsem bazeni animacijo, prijaznostjo, ponudbo izletov, le hrana ni bla glih najbolša, pa gužva je bila, smo zato zvečer hodili jest v alakart restavracijo v klet kjer ni bilo toliko gužve, hrana bolša, več izbire, nič ne doplačaš, le zjutraj se moraš na recepciji prijavit, da boste tam večerjali.




zmajaz -> RE: Hotel na Djerbi (13.4.2010 21:01:17)

Super - hvala za info. [sm=bravo.gif]




Stran: [1]