sončnica24 -> RE: Ko se otrok noče vozit (13.4.2010 8:29:08)
|
Smo imeli isti problem, sem najprej mislila da je kriva lupinica, smo kupli nov sedež v bistvu tisti prvi avtosedež od 0-1 (se pravi je lahko lupinica potem pa ga obrnež in je sedež), kakor hitro je imel 9kg pa da je že vedel sedet smo ga obrnili pa malce dvignili pa nič boljše vsaka vožnja groza in do to 16mesecev. V tem času sma se tudi že začela vozit v avtosedežih, ki imajo raven hrbet in joka več ni bilo. Sedaj sma kupla nov avtosedež za naš avto, tak visok, da vidi skozi okno pa tudi tak da lahko na pol leži, ker še velikokrat zaspi v avtu (se dostikrat vozimo k tašči in tastu pa ga včasih še zmanjka) jaz sem se presedla naprej in je zankerat mir, že trkam. Prej smo ga tudi mi probali zamotit s čem, pa duda in flaša igrače, kakšna žemlica, keks v glavnem katastrofa. Meni se še vedno zdi da je griv naslon na avtosedežu oz. to ležanje v lupinicah, ker tudi meni ni všeč, jokal pa je od prvega dneva kaj sma ga v atvo dala. Očitno mora ta faza minit se meni zdi, Nik je zdaj toliko velik da se že zamoti malo gleda skozi okno se s kakšno igračo zaigra in tako. Če pa grete kam dalje pa idite takrat ko bo zaspal da bo vsaj malo miru, ali pa pač za en čas ne hodite kam daleč mi smo to tudi prakticirali, smo pač bli več doma pa do kakšnih trgovin šli z vozičkom.
|
|
|
|