|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 15:52:12   
Anonimen
kje se nahaja cesta Zrinskega na Poljanah v Ljubljani?Ima katera kak zemljevid bi prosila.:bravo::bravo::bravo::bravo:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 15:57:42   
Kalina
http://www.euroave.com/maps/frame1.php?xcity=ljubljana

tukaj poglej ce kje pise, sam jst mislim da se je nekdaj tako imenovala.. no kokrkol upam da bos kej najdla :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:08:52   
Gina
Jaz ne najdem tukaj Zrinskega cesto, po moje je na PIRSU, če imaš doma, ali pa navadnem tel imeniku na netu, smao nisem registrirana, tudi ne vem. Samo mi je tako znana ta cesta. kaj pa je tam, če se spomnim, ti pomagam, če ljubaljane ne poznaš, alika. A je kakšna bolnica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:10:23   
Kalina
teta gina a ti zivis v ljubljani? :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:14:55   
Anonimen
ja POoljane najdem ulice pa ni nikjer.tam je dom upokojencev.gremo jutri tja pa ne vemo kje točno je.probajte Ljubljančanke nekaj poiskat,da se ne bomo vozili dve uri tam brez veze.:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:17:29   
smrka
Alika, ce ves kje je poljanska ulica to je ze za 5. Ko prides, vprasaj mimoidoce, to ti bo najlazja varianta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:20:44   
Anonimen
ne poljanska ulica nego Poljane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:22:18   
Kalina
alika poljanska ulica je na poljanah. sve je to isto:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:29:25   
kofetek2010
Alika izvoli ;) http://www.duc.si/kontakt.html potem pa klikni na mapo pod enota Poljane ;) je pa vzporedna z Ulico stare pravde, kjer je otroška klinika ;) v bistvu je pod LJ gradom

če te še kaj zanima, vprašaj ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:30:17   
Gina
Ja, kalina, tata gina pokorno javlja, da je rojena ljubljančanka, da pa je zdaj odseljena ljubljančanka, ki še vedno tam dela, pa ki danes noče uporabljati velikih začetnic, ker je to tako fino.

Sem vprašala. Zrinskega ulica je tik ob Poljanski cesti. Alika, a znaš priti do poljanske? Bom razmislila, kje je najlažje. A kaj poznaš Lj.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:34:21   
Kalina
jst sm pa do 21 leta zivela v medvodah zdej sm pa v zeleni jami:), res imam rada ljubljano:love:

jst pa tako ne maram uporabljati velike zacetnice in sumnike - šumnike, no komaj sm jih zdej najdla na tipkovnici:) :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:37:06   
Gina
V bistvu se mi zdi še najbolj enostavno, če greš na izvoz lj. fužine, polje, ne vem kaj od tega dvojega piše. Tam zaviješ proti centru in se pelješ naravnost, nbaravnost, naravnost, mimo Fužin, mimo kliničnega centra, pa še kar naravnost. Ko prednostna cesta zavije v levo, greš še kar po prednostni cesti, pa čez ljubljanico. Tam prideš do semaforja, ki je na poljanski ulici in kjer je znak, da vsi ne smejo zaviti desno. Vendar mislim, da z osebnim avtomobilom lahko greš. Se pravi tam greš na desno na poljansko, potem pa prva ulica, semafor mislim da je tam, levo. Zdaj bi morala biti točno pred domom za upokojence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:38:15   
Gina
:)-:)- kalina, jaz pa ne maram ljubljanske megle. sem bila pa 5 let skoraj doma v medvodah. Iz katerega dela medvod pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:40:28   
Kalina
hehehe iz centra!tj nasproti nogometnega igrisca.
kako to mislis si bila skoraj doma, pa kje to, pa pri kom to?:) 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:42:39   
kofetek2010
najlažje, po moje:
- pripelješ se po AC iz štajerskega konca, al ne?
- no, če ja, potem greš po AC dokler ne greš skozi oba tunela pod Golovcem (pazi stacionarni radar na drugem tunelu!!!), ko prideš v tunele se držiš desne špure in potem greš za tuneli desno v smeri proti Primorski in takoj na prvem odcepu dol iz AC, torej LJ JUG, potem greš pri semaforjih desno na Dolenjsko cesto in samo ravno, ravno čez enih par semaforjev in ko boš videla na desni LJ grad greš na semaforjih desno na Roško in potem pri semaforjih levo Streliško in potem 2 ali 3 ulica desno - poglej karto ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:44:31   
kofetek2010
no, tako Alika, sedaj imaš možnost, da se čisto, čisto izgubiš v Ljubljani :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:46:34   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Ulica Zrinjskega ima pravzaprav dve imeni. Drugo ime je Ulica Janeza Pavla II. Tako, da jo na nekaterih zemljevidih najdeš pod enim, na drugih pa pod drugim imenom, ker se občina in stanovalci ne morejo dogovoriti za ime.
Če prideš iz smeri Centra, greš od Magistrata proti glavni tržnici. Greš čez križišče, ki je tam na koncu tržnice, pri Lutkovnem gledališču (ne zaviješ desno proti tunelu ali levo proti Zmajskemu mostu) in pri naslednjem semaforju boš videla na levi strani lokal Činkole, na desni pa veliko sivo stavbo. To je gimnazija Poljane. Pred to gimnazijo zaviješ desno noter v ulico. To je Strossmeyerjeva. Tam je nekaj enosmernih ulic (žal ne vrem na pamet, katere so in v katero smer), je pa zagotovo, da če greš po Strossmeyerjevi do konca, prideš na Streliško, tam zaviješ levo in takoj naslednjo ulico še enkrat levo noter.
Pa si tam.

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:48:35   
Gina
A tako, kalina. Ja moja prva velika ljubezen je bil doma iz Senice.:) Fajn je bilo v medvodah.

Jana, jaz sem že začela to možnost pisat, pa ne vem, če ne bo zgrešila odcepa za Roško. Je pa ta možnost tudi kar enostavna. V bistvu mora iti čez most, veliko križišče, pa grad se že vidi, ja. Mogoče pa ne bo zgrešila. Skratka alika, če boš šla po tej poti, pa si prišla do podvoza, tunela pod lj. gradom na desni, si šla predaleč. Lahko greš pa pod tunelom, pa takoj za tunelom desno, pa si spet na poljanski. Ja, to tudi ni slaba varianta.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:50:07   
kofetek2010
jaz sem tud stanovala 6 mesecev v Zg.senici :)-:)-:)- in preklinjala vsako jutro pot v LJ :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:51:49   
Gina
:)-:)- Jana, a ne kako je majhna tale naša Slo.! Ampak povezave od tam pa res niso nič kaj fajn.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:56:29   
Anonimen
:)-:)-:bravo:hvala lepa punce zdaj se bom že znašla po zemjevidu,ki ste mi ga poslale kajti v ulico stare pravde hodimo na kontrole pa je to tam nekje zgleda.Hvala.a me kera povabi na kavo:kava::)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Ljubljančanke pomoč
12.7.2005 16:59:07   
kofetek2010
točno eno križišče naprej od otroške klinike je ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?