Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Bušica, ne vem. Že eni dve leti nazaj sem brala v časopisu, da si je nekdo zaželel raztros pepela na morju in so rabili dovoljenje ministrstva. Kako je to v praksi, pa ne vem. Moj partner si je tega želel, ker je bil doma na morju. Vendar, kot si rekla, ja potrebuješ dovoljenje, pa se nismo potem jajcali, ker je birokracija predolga, zato je šel pepel v žaro. Saj bi razumel. IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: m76 Zato pa jaz želim biti upepeljena in razstrešena v hribih. Če pa se mojim bližnjim ne bo dalo z mojim pepelom v hribe trogat , pa vsaj po najbližnjem gozdu. prijetne sanje . Imamo uzakonjeno, da se pepela ne sme naokoli raztrešat, tako da boš morala bit kar s hribčkom v Lj. Žalah zadovoljna O mater....kakšna debata...Joj, Bog daj nam zdravja in še mnogo mnogo let!... Tomči, moj partner je bil zdrav, nič ni kazalo, da bi se mu kaj dogajalo, vendar mu je voda kljub vseeno zalila možgane, srce in pljuča. Pri 32ih. Enostavno ni garancije. Niti za sekundo naprej. Lajči, ti me pa na enega smejočega Jerrya spominjaš Me veseli, da štekaš poanto. Smeh je že pol zdravja. Če se zna človek smejati iz srca, tudi, kadar ga življenje ne boža, preživiš. Sem želela na kratko povedati, ampak opažam, da če bi želela vse razložiti v svojem odgovoru, bi potem morda kdo rekel, da sem predolga. Ustrežem željam, pa nikoli ni dovolj. Pa še v moškega ste me spremenile. Sem morala it prav pogledat, če mi kaj binglja.