RE: Iščem tak (rabljen) tricikel (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

barni -> RE: Iščem tak (rabljen) tricikel (16.4.2010 8:01:17)

Po mojem je bolj problem, kam dat nogice, ker kot je vidno na sliki, nimajo podstavkov za noge ampak samo pedala. Enoleten otrok verjetno se ne doseze pedal?

Adelina -> RE: Iščem tak (rabljen) tricikel (16.4.2010 9:50:54)

Ja seveda, zaradi nogic, ki jih nima kam dat sem rekla, da niso primerni za enoletnika, da bi ji pa kar v zraku visele, se mi pa tudi ne zdi ravno udobno.

ninicananica -> RE: Iščem tak (rabljen) tricikel (16.4.2010 13:22:04)

Naša jih je lepo držala na pedalih,  ki smo jih blokirali, da se niso vrtela. Sedež smo ji pomaknili čisto naprej, da jih je dosegla in tako je vedno uživala v vožnji.

ka tja -> RE: Iščem tak (rabljen) tricikel (21.4.2010 13:09:16)

Tudi mi smo pri 1 letu in 2 mesecih začeli voziti Kettlerjev tricikel. Varnostnega pasu nismo imeli, ker ni bilo potrebe. Prednost so napihljiva kolesa - lahko zapelješ tudi v travo in teža tricikla. Naš je plezal na njega in se mu nikoli ni zvrnil. Je pa res, da ga zaradi večje teže tudi težje poganja.
Imamo še enega zelo podobnega (smo ga dobili), le da je lažji in se mu je ves čas zvračal. Smo ga že lani pospravili stran.

Letos smo nabavili dvokolesnega poganjalca (najmanjšega 10'', tudi Kettlerja) in smo tricikel predali mlajšim kolegom. Oni ga že veselo vozijo. Tricikel smo predali samo zato, ker je naš mali vedno izbral tricikel za iti na sprehod, poganjalec pa je ostajal doma.

LP

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]