Sprašujem v imenu prijateljice. Rabila bi kakšne predloge, kaj naj kupi ženski, ki bo stara 43 let in ima vse. Nima hobijev ali česa podobnega, ne bere rada, filmov tudi ne gleda. Jaz res nevem, zato se obračam na vas. Rojstni dan pa ima že v sredo.
Bon za masažo, kozmetičarko, pedikuro,.... Ali kakšen srebrnik oz. zlatnik. Če je pa kakšna bolj "živahna" ženska, jo pa počasti z obiskom kakšnega striptiza, kjer naj dečko odpleše en ples sam zanjo. Vse je odvisn od karakterja te osebe. Srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sprašujem v imenu prijateljice. Rabila bi kakšne predloge, kaj naj kupi ženski, ki bo stara 43 let in ima vse. Nima hobijev ali česa podobnega, ne bere rada, filmov tudi ne gleda. Jaz res nevem, zato se obračam na vas. Rojstni dan pa ima že v sredo.
Hvala za odgovore.
Kvalitetna krema za telo ali milo za tuširanje (npr. Loccitane). S tem ne moreš faliti. Pa še kakšen šopek pomladanskega cvetja in bo. Vsaj jaz bi ibla tega zelo vesela [sm=smiley1.gif]
Ela123 -> RE: darilo...pomoč (12.4.2010 17:14:07)
Najboljse bi verjetno res bili boni za kaksno masazo... ali pa denar, pa si naj sama kupi, kar ji je vsec.
Bon od kakšnega nakupovalnega centra, masaža, savne, kakšna kopel za dva, če ima partnerja...Če je sladkosneda, pa ji naj speče tortico, al pa kakšno njej ljubo pecivo...