RE: Cena slike za na torto (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


petra79p -> RE: Cena slike za na torto (17.6.2010 18:43:52)

Jaz grem v ponedeljek na Brnčičevo, rekla je gospa da traja 10 minut, da sliko prnesem kakršno želim sabo in to je to. Tam na zgornjem linku od butterfly2 so pa dražji in imajo malo izbire, je pa seveda elegantneje od doma naročit, ne rabiš nikamor hodit.

Moje dete je noro na miki miško in mu bomo to dal delat, tako da sem našla edino varianto pač na brnčičevi. Pa še vsi jih hvalijo.

Špelin@, mogoče ti tudi ta podatek koristi kaj, da delajo samo do 16:00. al pa to že veš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




butterfly2 -> RE: Cena slike za na torto (20.6.2010 12:55:26)

Nerabim nikogar zagovarjat, vendar pa moram odgovorit, ker mislim, da oblat, na katerem je narisana slikica, je iz hostije. Hostija pa je povsod le hostija in ima torej povsod enak okus. Po moje tebi nasploh ni všeč ta okus pa če bi sliko kupla v nevem kateri državi. Če je celotna torta dobra pač tisti košček, ki je nanj narisana slikca, ne poješ. Saj pa slika tudi je predvsem namenjena lepemu izgledu torte, kar pa pri tej slikici.j@gmail.com sigurno je-lepa- pa če tudi je iz Hrvaške kot ti praviš. No men so jo izdelali po naročilu in nisem opazila, da je od tam. Sicer pa me ne moti pa če je iz Istanbula. Glavno, da je moja hčerkica ob pogledu na slikico naredila VAU pa če je tud potem nebi pojedla. Vsekakor pa je možno slikico kupit tudi na Brnčičevi. Jaz kupujem menjaje. Kak mi gre pač s časom in potjo skozi.  Brez zamere in LP.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]