sanelaa -> RE: Buggyboard- ali obstaja še kaj drugega? (20.4.2010 10:14:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: emica2008 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka315 Mene pa neki drugega zanima.. Vsi te buggyboardi ali dodatni sedeži se namontirajo lahko na voziček, ko je le-ta v športnem položaju. Meni se to zdi najbolj potrebno, ko je mlajši dojenček še v košari (pri naših dveh bo cca. 2 leti razlike in me je kar malo strah, kako bom na začetku z dvema hodila na sprehode). Sej starejši lepo hodi (star je 20m), samo dolgo pa tudi ne zdrži. Kaj priporočate v takem primeru? Kako ste reševale ta "problem"? Namreč, zadnjič mi je prodajalka v BC dejala, da se buggyboard lahko namontira samo na voziček, ki je v športnem položaju (in ne na ležečo košaro). Je to res? Hvala za izkušnje :) lahko namontiraš buggyboard ko maš gor košaro sam tavečji ne bo mev kam stopit gor ker ni prostora. mi mamo buggypod-sedež in dojenčka v košari in je vse kamot pripeto. sedež maš lahko zraven pripet, neglede ali maš na vozeku lupinico, košaro ali športni del. res da je sedež kar nekaj denarja, vendar imaš na bolhi nekaj rabljenih sedežev kot tudi rolk. če se skeptična kupi oboje rabljeno in maš oboje za ceno sedeža. Emica,, kater voziček pa imate? Mi smo namreč zlo zainteresirani za buggyje dodatni sedež, ampak smo kupili voziček od babyweelta, moon ping, pa sem čist paf ker se menda ne da sedež gor namontirat. nečesa se obvezno moramo domislit, ker si ne predstavljam kako bom drugače zunaj z novorojenčkom in 17mesečnim lumpom. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|