Razlika med kašicami? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

neli365 -> Razlika med kašicami? (11.4.2010 22:12:16)

Mene pa zanima kakšna je razlika med linoti in npr.Milupinimi kašicami. Milupine kašice ali pa od Nestle bi naj bile boljše.
Zakaj? Sem v trgovini pogledala enega linota in ima skoraj iste sestavine kot Milupa, energijska vrednost kot vitamini, vse je nekje enako. Res pa je da se nisem spuščala v podrobnosti.
Sedaj jemo Milupo in Nestle, probali pa bi tudi kakega linota ( s sadjem, čokolino).

K_a_t_i -> RE: Razlika med kašicami? (11.4.2010 22:17:24)

Pomojem je bistvena razlika med kašicami, da imajo ene noter mleko v prahu in se delajo z vodo, druge pa umetnega mleka nimajo in se delajo z mlekom (kravjim, umetnim,..). Tako da - to poglej.

zmajaz -> RE: Razlika med kašicami? (11.4.2010 22:23:53)

Ja - linoti so toliko cenejši, ker nimajo zraven adaptiranega mleka in ga moraš potem sam dodajat, Milupine pa že imajo to notri in jih samo z vodo mešaš. Linoti so tako nekako bolj aktualni potem, ko otrok že sme kravje mleko. Keksolino recimo je sicer precej dober tudi z adaptiranim mlekom, čokolino je pa z adaptiranim (vsaj za moj okus) bljak.

MušiM -> RE: Razlika med kašicami? (12.4.2010 12:19:07)

Mene pa zanima katere so še kašice brez sladkorja..kot npr.rižolino?

hvala, lp

neli365 -> RE: Razlika med kašicami? (12.4.2010 12:37:16)

Mislim da nimajo nobene te kašice dodanega sladkorja, je pa res da so sladke, meni se zdi, da o Nestle niso tako sladke.

tinkara 2 -> RE: Razlika med kašicami? (13.4.2010 15:15:14)

Jaz mu dajem DM-ove (Babylove), so brez sladkorja, nekatere imajo že dodano adaptirano mleko in se mešajo z vodo, druge so brez in se mešajo z adaptiranim mlekom. So bio, cenejše kot Milupine in jih ima zelo rad.

Urska09 -> RE: Razlika med kašicami? (13.4.2010 19:17:19)

Pomembna razlika je tudi v tem, kako so bile žitarice pridelane. Lahko so bio, bio demeter ali pa čisto "navadne". V tem primeru nikoli ne veš, kaj otrok je....

Stran: [1]