**Tinkara78** -> RE: Vam je tole všeč? (14.4.2010 16:20:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Za pogledat mi je všeč, ne bi pa nikoli imela v tem stilu. Mi deluje čisto nedomače...[sm=smiley13.gif] Pa še pri psu in otrocih, ne vem no, bi bil raztur... Meni se nič ne zdi, da bi taka sedežna trpela ob otrocih. No pri psu mogoče zaradi krempljev. A imaš psa, otroka in tako sedežno? Pes prinese en kup peska, prahu gor, vsaj naše izkušnje so take, dlake se zarijejo na pol not, jih ful težje posesaš.... Kremplji tu sploh ne igrajo vloge, saj ni mačka. Otrok polije marsikaj gor, vsaj naš, ker ima dovoljenje jesti prigrizke tudi na kauču. To vse pronica skozi tkanino, uf samo pomislit ne smem, ko je parkrat polil oz bruhnil po kauču[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Otroka imam. Naša sedežna preživela - usnje in tudi pri babici- tekstil. Pa je tudi bruhnila. Kremplje omenjam zato, ker smo imeli nemškega ovčarja in ko je skočil na mene in tudi kam drugam so se poznale prav črte od krempljev.
|
|
|
|