A-N-J-A -> SREČA (12.7.2005 12:38:16)
|
Jaz moram nekomu povedat kolk sem srečna:). Po štirih letih čakanja:(,po 4 ivf-ih:( sva doma naredila našo piko:bravo::bravo::bravo:.Sreča,presenečenje in pa seveda velika zaskrbljenost.Mož se ni hotel preveč veseliti:zmeden:,trebuha ni božal z velikim veseljem:grrr:,je rekel da bo rajši držal dojenčka ko se bo rodil.Jaz pa sem bila od začetka tudi bolj zadržana:zmeden2:,potem pa sem bila z vsakim dnem ko je malo bitjece raslo v meni in me brcalo:sloncek::sloncek: bolj vesela in sproščena. No in je napočil dan d:torta:.Moži:love: je bil čisto iz sebe,bal se je da bo vse vredu.In je bilo.Rodila se nama je hčerkica:angel: katero se je mož tako želel.Od trenutka ko je zagledal glavico:duda: se je na njegovem obrazu razlezel velik nasmeh:),ki ni izginil še danes.Sreča,sreča in še enkrat sreča. Danes ko mi mala Ela:angel: počiva v naročju ne morem verjet da je res moja.Ali niso to spet sanje?V letih čakanja sem vsak dan sanjala da imam dojenčka,da greva na sprehod,ga preoblačim,božam,z očkom ponoči hodiva potiho:miska:,da ga ne bova zbudila... Ko pobožam njena lička:metulj:,primem njeno mehko rokico,se mi nasmeje vem da je vse res:pujs:. Najina Ela malokdaj joka,malo pojamra,mamica jo prime,jo potolaži,podoji ali previje in spet se smejemo.Je zelo "priden" dojenček.:rozica::rozica::rozica: Morala sem deliti mojo srečo z vami.Nisem si predstavljala da ti otrok da toliko smisla v življenju.Zdi se mi da sem najbolj srečen človek na svetu:sloncek: in da ne more nobeden drug gojiti takšnih čustev do svojega otroka:duda: kot jaz do naše Ele.Saj vem da to ni res in da imate vse tako zelo rade svoje malčke:duda: in prav je tako.Polubčkajte jih tako kot bom jaz svojo Elo.:bravo::bravo::bravo: Anja
|
|
|
|