barni -> RE: mali otroci in trgovina (12.4.2010 7:48:22)
|
Meni je nakupovanje muka. CE se le da, se mu izognem. Samo vcasih ne gre. Vecinoma za sproti kupim tako med malco in nesem potem domov po sluzbi, samo pri nas tako malo kupujemo, ker tudi malo pojemo, ne kuhamo na veliko v tri rihte, ne jemo salam, meso na vsake kvatre, ne pijemo sokov, nimamo prigrizkov pa je potem robe precej manj in kar znese, da grem med malco po sprotne zadeve. KAdar pa mi ne gine velik soping day, potem greva z mojim sama. Ze tako mi je odvec in bi rada cimprej iz stacune, da bi pa se ta malo sabo vlacla, mi je pa cisto mimo. Zato ona pocaka pri necakih, kjer se raje igrajo, kot da jo vlacim po stacuni in ji stalno tezim, ne tega ne onega. Zorpno je le, ce res nimas kje pustiti otroka in imas hkrati parnterja, ki noce niti slisati, da bi sel v soping (tudi taki so ja). CE pa je tudi tebi soping fajn, potem pa itak ni panike, ce se malo dalj zadrzis v stacuni, ne? Jaz si ne predstavljam, da bi sla z naso kupovat cevlje zase. Ker tolk casa razmisljam a bi jih al ne bi, da bi gotov kaksne res neuporabne dam privlekla, ko bi me tolk priganjala [sm=jezicek.gif]. tudi zanjo skusam vecino stvari kupit brez njene prisotnosti. Zaenkrat se gre.
|
|
|
|