|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
27.6.2010 23:08:36   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***

Končno prišla do kompa, mi ok psote tudi. Ratejo kot gobice.
Je pa pri nas že cel vikend veselje naša rožica praznuje rojstni dan. Vse najboljše mala moja, si nekaj najlepšega kar se mi je lahko zgodilo v življenju. user posted image

vse najboljše tvoji rožiciuser posted image

user posted image

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.6.2010 8:18:39   
koala
Evina rožica vse najboljše, veliiiiiko zdravja in razigranih dni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.6.2010 12:27:12   
Iza12345
Drugi rojstniiiiiiiiiiii daaaaan, vse najlepše in vse najboljše naši lepotičkiiiii

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.6.2010 12:28:08   
zvesta
Rožica, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.6.2010 13:03:30   
1Eva***
Hvala punceuser posted image user posted image user posted image ! Čeprav še tamala ne ve točno kaj je to in zakaj takšne ceremonije okrog nje se pa sine bolj veseli njenega darila http://www.ikea.com/at/de/search/?query=kinderk%C3%BCche ;)) seveda pa bo to tudi za njo prava bomba, ker zelo rada pomaga kuhat :)

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
29.6.2010 6:35:51   
Anonimen
Eva, vse najboljše tvoji rožici!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa počohaj pesjane v mojem imenu. user posted image user posted image

b.k., navijamo, fejst navijamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejčika, super za obisk socialne. Samo, da se stvari premikajo...user posted image user posted image user posted image

dejsi nima pa sedaj nobenega časa.. jo malček čist preveč okupira. user posted image

ti-ana, tudi kakšno tvoje poročilce bi bilo fajn prebrat.. da vidimo kako se imate! user posted image

Lep dan tudi ostalim - držim pesti za vse vas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1Eva***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
29.6.2010 7:20:57   
witch
Eva malo pozno ampak vseeno... vse najboljše tvoji punčki user posted image user posted image

bela kava in vse ostale še vedno navijam in držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
29.6.2010 9:41:03   
1Eva***
user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala bejbe, zlate steuser posted image

Eva**

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
29.6.2010 9:58:10   
uwaga
Eva vse najboljše rožici!

Še vedno navijamo, stiskamo pesti....user posted image

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
29.6.2010 10:58:46   
aleži
user posted image  en sončen pozdravčekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Eva vse naj naj tvoji rožici lepi user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejčka super za dober vtis socialne.

BK tu sem tvoja navijačica....še vedno navijam in držim pesti zateuser posted image

Dejzi: še uživaš?

Uživajte ene v pisarni s klimo(to sem jaz), druge pa doma s kuharijo.user posted image

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
3.7.2010 16:16:43   
Fargesia
še vedno stiskam pesti za vas, imam prekrižane prste na rokah in nogah, pošiljam vam tisoče pikapolonic, štiriperesnih deteljic, podkev, ...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.7.2010 21:42:06   
1Eva***
a ste že vse na OFFuser posted image
user posted image

Eva**

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.7.2010 13:19:26   
Iza12345
zgleda da so ja, vseeeeee na OFFuser posted image  

samo midve še v akciji ;)

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.7.2010 13:19:58   
zvesta
jaz še kukam in firbcam...

Pomagajte:

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.7.2010 13:23:07   
vesna_b
pa jaz tudi in držim pesti za vse, ki ste v postopku oz ki čakate

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.7.2010 15:54:09   
bela.kava
sem tukaj in niti malo na OFF, cilj je jasen, pot pa hudo meglena, a boste pomagale odpihat meglo ...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
6.7.2010 16:00:32   
*miska.mcc*
piiihaaaaaam!!!!

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
6.7.2010 16:52:24   
witch
jaz piham tak močno, da se v indijikoromandiji vse trese
user posted image

Navijam pa še vedno za vse vas user posted image user posted image

Pa vam pošiljam kup pikpok user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
6.7.2010 17:08:00   
DaisyE
Evo vaše smotane, smotane, zgubljene matke. Sem se odločila, da ne bom nič brala za nazaj, ker mi bo drugače spet cajta zmanjkalo. user posted image

Kako smo? Morja še nismo videli, smo bli bolj v hribovitem svetu Kralja Matjaža na dopustu. Potem smo prišli nazaj, pa je mela mati še neke profesionalne zadeve za zrihtat, potem smo končno dobili osebno izkaznico - nekje isti dan kot Tia-na. user posted image user posted image user posted image , zdaj pa čakamo samo še na zdravstveno. Dohterja smo dali skozi, tudi razvojno ambulanto, kamor so nas preventivno poslali - vse je super truper, malček je krasen, nič mu ne fali. Veliko se cartlamo, jemo, spimo in se imamo oh in sploh fajn. In vam povem, tale mati ima še veliko ljubezni za dati. user posted image user posted image user posted image

Morje nas čaka v kratkem, vmes pa po Ljubljani štercamo. user posted image

Pozdravčke vsem. Pija in matejčika vama iskrene čestitke za uspešno opravljene obiske sociale, Iza, nate se večkrat spomnim in odštevam dneve do avgusta - samo še en mesec (krasno!), Tia-na itaq uživa, Tina ima prav tako samo še en mesec pred sabo, bela.kava se pa bori ko gverilc, samo malo bolj organizirano. In jaz navijam in navijam. Eva ima ene krasne kužone, ali pa očitno siestira. In prav je tako.

Pozdrave tudi celotnemu fen klubu, ki se zna aktivirat v ravno pravem momentu. Okej, moram šibar, alarm je zaznal mamino aktivnost in se vklopil. Mejte se.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 18:07:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
6.7.2010 21:02:02   
špelin@
Res je bolj tišina tule gor user posted image Kar pa še ne pomeni, da ne navijamo.

bela.kava, verjemi, da trenutno najbolj zaradi tebe vsak dan pokukam sem gor. In zraven pošiljam en kup spodbudnih misli v tvojo smer, južneje pa v mislih raje pošiljam elektrošoke dotičnim direkt v možgane!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
6.7.2010 21:32:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

piiihaaaaaam!!!!

user posted image

Navijam...zbiram orožje!!!!!!!!!!!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
7.7.2010 16:49:51   
Iza12345
No, super je bilo prebrati Dejzijino pripoved... tale mati je pa res na spidi ;). V glavnem, se vidi, da vse posvojene mame že max uživate.

BK.... tudi tebi sledi nekaj takega, v kvadratni varjanti :). Pri nas pihamo, pa vsem, ki gredo na morje, naročimo, da mal burje še nižje pošljejo in pol ma, da je!!!!!!

Naš malček je pa danes star 11 mesecev.
Še točno en mesec, potem bo pa lahko samo najin. No, mal tud od bratrančkov, pa od babic in dedijev, pa na tete iz neta seveda ne bomo pozabili.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 18:18:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Iza12345)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
7.7.2010 18:23:47   
sonček33
Naš malček je pa danes star 11 mesecev.
Še točno en mesec, potem bo pa lahko samo najin. No, mal tud od bratrančkov, pa od babic in dedijev, pa na tete iz neta seveda ne bomo pozabili.

juhej!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?