zvesta -> RE: Posvojene mame ;) (15.5.2010 9:21:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Lube, moje drage, pa še zadnjič iz Slovenije kot childless person. Se opravičujem, ker sem vas zanemarjala, ma so mi zadnje priprave vzele preveč časa. Menda sva zdaj ustrezno spakirana, če ne, bomo pa pač improvizirali. Živčki so okej, malo sem zaspana, ampak za spanje bo na avionu čas. Hvala vsem za lepe želje, Ajsi, tebi pa hvala za številko, imam shranjeno. Včeraj je bilo lepo, moje babe so me spet v živo zadele, ma ni, da ni. Lepo je poznati tolk fejst ljudi. Lepo pazite ena na drugo in lepo uredite vse kar je treba urediti, predvsem bela.kava, Matejčika in Pija, ki jim bo ta teden najbolj dogajalo. Bom držala pesti. Do kište bom probala kaj prilest tudi v Moskvi, bomo videli, kako mi bo uspelo. Se je pa izkazalo, da dobre stvari dejansko prihajajo v paketih. Pravkar sem dobila klic, da so svakinjo peljali v porodnišnico, tako da lahko danes za spremembo še malo predihavate [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Pozdravčka in lep vikend vsem. Dejzi, srce, jokam..... super zrihtajta.... pa svakinja tudi...
|
|
|
|