DaisyE -> RE: Posvojene mame ;) (8.5.2010 23:56:05)
|
Dober večerček (al je že noč)... BK, zdaj pa razumem, zakaj tolk traja. Sporazum je kul, samo problem je, da vse drugi namesto tebe rihtajo in potem papirji potujejo levo in desno. Če pa sam rihtaš, pa pač na licu mesta pooblastila in izjave podpisuješ v spremstvu sodnega tolmača... Vsaj zdi se mi, da je v tem razlika. [sm=zmeden.gif] Kukerkol, glede na to, kolk navijamo, bo tole pri tebi malo bolj hitro steklo, kot pri ostalih. [sm=smiley1.gif] Fargi, sem si ogledala tvoj tapravi nasmešek in ti moram povedat, da ma miška prav! Je isti kot na sliki. pa ne gre za konjske zobe, ampak za širino. Krasen nasmeh! Prav iz srca. Tia-na, lepo odletita jutri, Moskvo pozdravita, pikece pa še posebej. Pesti bom pa tolk držala, ko pri norcih!!!!!!!!!!!! Ampak itak, da bo okej. Če bosta mela pa kaj dostopa do neta, pa javi, kako je šlo. Jaz sem včeraj celo noč plenice previjala, pa me je dons kar malo strah zaspati, ker ne vem, kaj me čaka... [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-530.gif[/img] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|