Pinky12
|
Pozdravljene punce! Ma neeeeeee, Iza ima enega sončka, pa ta je kjut za dva . Kaj več pa naj sama pove. Da pa ne začnem o princeski od bele.kave. Kaj je to ena brihtna punca z razorožujočim nasmehom. Ni kaj, naša deca so najlepši pa pika. Mi pa se pripravljamo na vstop v vrtec, gremo 1.3. Začenjamo govorit, tako da poleg MAMA slišiš tudi BABA, DADA in GOGO, pa ponavljamo že (po svoje, seveda) besede. Na "komando" odnesemo smeti v koš, pri čemer z nogo pristisnemo na ročko, da se odpre in vržemo v koš, pa seveda izsiljevat znamo z zelooooooooooo trpečim izrazom na obrazu, pa TAKOJ pritičejo solze. Jokamo izključno samo takrat, ko česa ne dosežemo. Ampak načeloma smo pridni. Ampak HIPERAKTIVNI 100 NA URO. Niti sekunde pri miru, no razen ko je Ribič Pepe. In veliiiiiiiiiiko se lubčkamo, malo preveč, ker kakšne tete v trgovini tudi dobijo lubčka, ne samo mami in ati pa babi in dedi . Ja, tak je to, čisto obična familija, kaj naj rečem. Sva (no, predvsem jaz) razmišljala še o eni poti gor v Moskvo, pa je naš zaenkrat kar velik zalogaj, če hoče mama še kaj v pisarni naredit. Pa bajto je treba naredit... Ampak mogoče pa enkrat le pojdemo po kakšno princesko, nikoli se ne ve Ahja, sem šele danes videla, da imam zs od enye, sem odgovorila. Nimamo cajta, kaj naj rečem, INTENZIVNO. Fajn se mejte in NE OBUPAT!
|