banga -> RE: Posvojene mame ;) (24.4.2012 18:39:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pinky12 Pozdrav od ene zelo zaposlene mame! :) Midva sva najinega sončka prvič ugledala 31.1. letos, Moskva je najlepše mesto na svetu in aaaaaaaaaaah, najino dete je prav tako najlepše na svetu. Je ravnokar dopolnil 15 mesecev, sodišče je že za nami, sedaj čakamo samo še pravnomočnost, 14. maja pa ga VZAMEVA IZ DOMA! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Od vsega čakanja, najprej na prvi obisk, nato na sodišče, sem že skoraj osivela (no, bolj se mi na trebuhu pozna [sm=jezicek.gif]), ampak ŠE MALO, pa bo doma. Niko ima že sedaj veliko preveč oblek, ker je mama pač morala tako dolgo čakat, ampak.... kaj je to en vesel fantič, brihten, glasen, pa tolko ma za povedat (ni ne rusko ne slovensko[sm=smiley36.gif]), in ob zadnjem obisku konec marca je tudi že hodil s pomočjo. Bodoče posvojene mame, lahko samo priporočam. Jaz sem bila adijo, ko so mi papir pokazali z njegovo sliko. Nisem dojela ne rase ne barve oči, ničesar, samo da je fant. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] je bil fotr bolj priseben in je znal povedat, da ima azijske poteze. Naš Niko ima namreč uzbekistanske korenine. Baje da so Uzbeki zelo inteligentni [sm=jezicek.gif] Ampak samo da bo zdrav! Se mi zdi, da je glede na to, da je prvi vnuk, že sedaj preveč razvajen :) Drugače pa glede ostalih lahko povem le, da so ZEELOOOOOO bizi mamice in živijo svojo pravljico. pozdravček in GO BANGA! Navijam, da boste pupo čimprej pripeljali. Joj kako so pa to prekrasne novičke draga mamica Pinky, 14 maj je pred vrati[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Tvojo reakcijo, ko si prvič zagledala sliko tvojega sinčka pa zelo zelo dobro poznam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jaz sem tudi videla samo to da je punčka in ja sem uspela videti, da ni blond, ampak da ima temne očke in temne laske tako kot mami[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ko sem jo pa prvič videla v pisarni direktorice sirotišnice sem bila pa sploh adijo, takoj je šla k meni v naročje in se stisnila in mama jo sploh ni hotela nobenemu dati več, res, sploh nisem slišala direktorice in prevajalca, da naj dam otroka še malo očetu, me je moral moj možek prav porukati in opomniti, pa daj jo še meni malo no....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sicer sta pa vaijin Niko in najina princeska približno enake starosti, naša bo konec aprila stara 14 mesecev in ja, tudi naša je v začetku aprila ko sva bila pri njej s pomočjo že hodila, stala pa je že samostojno in pa itak, tako kot vajin Niko je tudi najina princeska najlepša punčka na svetu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Glede ostalih posvojenih mam pa sem prav tako presrečna, da so zelo bizi mamice in da že uživajo v resnični pravljici[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif] Midva sva pa trenutno v fazi, ko se "kregava" glede tega kako bo izgledala otroška soba, mati itak hoče vse v roza barvi, pa vse možne zaščitne ograje pa......očka pa poskuša biti glas razuma in miri mamo, ta pa trenutno nič ne sliši, pa cene je tudi ne zanimajo, pa itak kaj naj govorim, saj veste kako je[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|