|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
16.9.2010 17:27:34   
Luna*
Samo sporočam, da tudi če nič ne napišem, vas berem in MOČNO MOČNO stitkam pestka da bo vse ok. user posted image

Tina 1 -  po enemu slabemu dnevu res ni za obupat - mogoče je to "neke vrste selekcija" z njihove strani - kao, če že po taki "mali" oviri obupaš, da nisi potencialno ok? Ne vem, mogoče imajo veliko "wona bee posvojiteljev?".

bela kava - aleluja. Da so se makedonski poštarji spomnli prenesti dokumente. To je bilo pa res "brzinsko"...sem prepričana, da postopki sedaj ne bodo več tako počasni.

Vsem ki sta na umetni. Da bi čimprej ugledali user posted image

Lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
16.9.2010 18:35:32   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

BK jupiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  je bil že čas, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Tina mislim na vas in močno držim pesti, da se izide po načrtih user posted image user posted image user posted image

Matejčika user posted image  user posted image  user posted image  in navijam, da bo še kakšen pingo počakal in bo polna hiša otrok user posted image user posted image user posted image

Dejzika pestke so močno stisnjene user posted image user posted image user posted image

Nimam časa tipkat...pa si bom kar od GIGI sposodila...sej nauš huda, a neuser posted image ?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image za vse!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
16.9.2010 18:51:39   
Pija76
Pa vidim, da se je en mali obrat Jate sem preselil user posted image , bravo Daisy, bravo Matejčika. Želim vama, da čez 9 mesecev stisneta nekaj malega v naročka. Go girls!!!!

BK no poštar je našel, zdaj pa tetka papirje popedena kot se gre in nadaljujemo. Navijam!!!

Tina1 čakam, čakam novice, vidš da sem danes že ta drugič tukaj!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
16.9.2010 19:59:07   
Tina1
Na uradu sva imela uro ob 16-ih. Na vrsto sva prišla ob 16.30 uri. Je bilo pred nama
nekaj
parov, za nama pa malo morje. Skratka zgedal je tko kot pri nas v času božiča v trgovini
pet pred dvanajsto. Novice souser posted image . Jutri odletiva domov, sama brez otročka. Tukaj je tako kot
v Texasu. Vse gre kot tekoči trak, V bistvu sva dobila mape otrok, ki so jih drugi
posvojitelji zavrnili. To so otročki, ki imajo hude neozdravljive bolezni. Pa danes
nisva bila edina, ki sva odšla iz urada sama. Sva videla še vsaj dva para, ki sta odšla
s sklonjenimi glavami. Punce men je šlo kar na jok: dobesedno zmečejo pred tabo
mape otrok in ti na hitro pove kaj je narobe. Pa tako pudarjajo, da jih ne ločujejo,
če ima brate sestre. Ampak je bilo kar nekaj otrok, ki so imeli brate ali sestre, ki so
zdravi in posvojeni v Ukrajini. Te, ki so pa hudo bolani so ostali v sirotišnici.
Domov odhajava dobesedno žalostna nad sistemom, ki ga imajo. Midva nisva obupala,
še vedno so odprte možnosti. Če ne v Ukrajini pa mogoče v Rusiji. Pa vseeno sva
malo žalostna, ker sva zadnje leto živela samo za ta čas.
Ampak, vseeno se veseliva leta domov in končno snidenje z našo kužiko.
Matejčika in Daiseyuser posted image .
BK komaj čakam na srečen konec.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
16.9.2010 20:04:41   
sonček33
Tina, žalostno. OBjem zate. Ko tole berem jokam in sem hkrati jezna kot hudič. Pa kdo so ti ljudje? Kdo jim daje pravico biti tako kruti? Ma ne morem verjeti. Vem, da pojma nimam, kakšne grozote vse, se dogajajo po svetu ..a ne razumem, kako neki obrazi lahko preprečijo otroku, da bi dobil topel dom, objem, življenje! Sramota.
Mislim na vaju.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
16.9.2010 20:09:05   
Matejčika
Tina user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Močno močno upam in ti (vama) želim, da je to zgolj grda preizkušnja, ki bo kmalu za vama, kot lanski sneg ter da vaju še čaka nekje kak otroček, ki bo namenjen samo vama. V mislih in molitvi sem s tabo! 

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
16.9.2010 20:09:39   
zvesta
ooo, Tina, jokam.... grdo, grdo...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
16.9.2010 21:32:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1
Na uradu sva imela uro ob 16-ih. Na vrsto sva prišla ob 16.30 uri. Je bilo pred nama
nekaj
parov, za nama pa malo morje. Skratka zgedal je tko kot pri nas v času božiča v trgovini
pet pred dvanajsto. Novice souser posted image . Jutri odletiva domov, sama brez otročka. Tukaj je tako kot
v Texasu. Vse gre kot tekoči trak, V bistvu sva dobila mape otrok, ki so jih drugi
posvojitelji zavrnili. To so otročki, ki imajo hude neozdravljive bolezni. Pa danes
nisva bila edina, ki sva odšla iz urada sama. Sva videla še vsaj dva para, ki sta odšla
mape otrok in ti na hitro pove kaj je narobe. Pa tako pudarjajo, da jih ne ločujejo,
če ima brate sestre. Ampak je bilo kar nekaj otrok, ki so imeli brate ali sestre, ki so
zdravi in posvojeni v Ukrajini. Te, ki so pa hudo bolani so ostali v sirotišnici.
Domov odhajava dobesedno žalostna nad sistemom, ki ga imajo. Midva nisva obupala,
Matejčika in Daiseyuser posted image .
BK komaj čakam na srečen konec.

Ej, srce se mi trga... user posted image user posted image user posted image Če tole ni naravnost grozljivo, potem ne vem, kaj je user posted image

Tina1, pošteno ti povem, da sploh nisem niti pomislila, da bi se lahko v vajinem primeru karkoli zalomilo user posted image

Res mi je hudo, nimam pravih besed, nisem niti še dobro dojela tegale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
16.9.2010 21:38:13   
špelin@
Matejčika, fajn stiskam pestke, da se bo vsaj en mali borček "prijel" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DaisyE, berem tvoj dnevnik... Hej, le "pazi", da se ne najde ravno v tejle vdanosti v usodo en mali nagajiv mulček, ki bo dovolj trmoglav (po tebi user posted image ), da bo pretrgal tradicijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
16.9.2010 21:39:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
Papirji na pravem centru, gospa socialna delavka pravkar piše predlog za nas  
Potem pa na komisjijo, khm ... a bomo sedaj stave pobirale, če nas bodo končno spustili skozi  

Ja, kooooooooooooooončnooooooo, stric poštar user posted image
Zdaj bom še bolj divje navijala
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
Komisija je seveda vedno ista in v njej so isti ljudje.

Brrrrrr... Ob temle me še vedno strese, ne morem pomagat user posted image Ampak BO!!!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
16.9.2010 21:42:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Wendy
Lep čas že spremljam tale forum, vendar sem se šele zdaj odločila, da se "pofočkam". Načeloma se ne mešam v spletne pogovore, tokrat pa sem se odločila, da se priključim, če me boste seveda hotele, predvsem zato, ker ste pozitivne, se vzpodbujate in delite poštene nasvete, brez lažno prikritih izkušenj.

Bela kava, srce se mi trga, pravzaprav obema  z možem, ko bereva tole grozo, ki vama jo je Neverland povzročil. Čestitke za moč, odločnost in pogum. Ko bosta deklicama nekoč, ko bosta odrasli in bosta resnično razumeli, povedala kakšna je bila pot do vaše skupne sreče, bosta tudi zato še bolj bogati in posebni.

Tudi mi2 že dve leti stojiva pred vrati Neverlanda, vendar naju straža ne pusti skozi. Pa ne zato, ker ne bi bila primerna, temveč ker iz rokava ne potegneva tistih lesketajočih cin cin cinov. Otroka res ne želiva kupiti, pa vendar njih to prav nič ne briga. Tudi tehtala sva, čistost v srcu ali pogled na tla in seči v žep. Tako bi vsaj eno bitjece odpeljala od tam ... vendar ne moreva, ker z zavestjo, da sva dete plačala, enostavno ne bova mogla živeti in to nam vsem potem lahko uniči življenje. Pravzaprav je preprosto, pa vendar tako zelo zapleteno.

Oh, Wendy, tudi ti... user posted image user posted image user posted image Veš, da bom tudi zate močno stiskala pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
16.9.2010 21:45:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

ja, mi smo doma, mama pa ubita na orto in danes je prav pasalo, ko je prišla mal babica na obisk... je pa tko, da naš sonček skoz mene zahteva, lepota naša, je že čist preveč scrtljana :).... ampak to mu pripada, meni pa tudi... super je vse potekalo, danes ponoči smo spali kot topi, je moj mož komentiral, da je verjetno tudi mali že pogruntal, da čez domačo posteljo ga pa ni, sicer pa imamo mal problemčkov s kakanjem, ne gre in ne gre in že v Moskvi smo imeli eno noč urgenco na obisku, je prišla pediatrinja reševat situacijo, danes smo pa tudi že doma pediatrinjo obiskali, ne gre in ne gre s kakanjem, pol je pa tolk joka, da še mene vse boli... očitno je res prehudo vse to za našega malčka, sprememba na spremembo... ampak mislim, da bo, bo bo bo

v glavnem punce, če slučajno še katera omahuje.... ne izgubljajte časa, čimprej pot pod noge

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
16.9.2010 21:46:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27
Dokumenti se že prevajajo.....

Jeeeeeee user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali
Naš mali lump je ponosni prvošolec. Učiteljice ima že naštudirane in one njega. In vsi pravijo, da se imajo lepo. Kakšen prijeten občutek za mamo, ki jo je bilo pošteno strah, kako se bo začelo .

Odlično user posted image user posted image

Drugače vas pa tule gor sploh ne dohajam več, zato sem zagotovo kaj pomembnega spregledala... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
16.9.2010 21:53:44   
buhtlčk
Tina user posted image user posted image user posted image

brez besed

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
16.9.2010 22:15:43   
bela.kava

Midva nisva obupala,
še vedno so odprte možnosti. Če ne v Ukrajini pa mogoče v Rusiji.

Pa veš, da so vedno možnosti ... in kar je najbrž najvažneje, prvi pravi korak je že za tabo, tisti ta hudi del, šok na začetku, je mimo. Od tukaj samo še naprej in navzgoruser posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
16.9.2010 23:30:32   
1ali
Tina1, natanko takšne zgodbe povedo posvojitelji Ukrajincev. Te ni nihče pripravil, da bo tako, kot se ti je zgodilo? Ne poznam natančno, kako poteka v Ukrajini, a vem, da to, kar si doživela, ne pomeni veliko. Zgodba še zdaleč ni končana. Poišči veliko informacij med posvojitelji, saj je v Sloveniji veliko otrok iz Ukrajine. Prepričana sem, da se bo našla pravo pot tudi za vaju.

Navijam za vse črtice, nove mame in tiste, ki boste kmalu mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.9.2010 6:13:46   
DaisyE
Evo sem prebrala, pa mi ni jasno. Tina, jaz tud mislim, da je še prehitro, da obupaš. Nekje je finta in nekako se pride preko nje. Kaj je pa odvetnik reku? Pa saj je njemu tud v interesu, da posvojita, a ne? Ne vrži puške v koruzo, ne ne. Sploh, zdaj, ko sta tako daleč. Samo pogruntat je treba, kaj je potrebno, da dobiš med tistih pet map (vsaj mislim, da jih je pet user posted image ) enga zdravga otročka vmes. In če je potrebno, da greš tridesetkrat tja, pa to nardiš.

Drugač ti pa tud Rusi povejo na brzino, vse kar je z otrokom narobe. Naju je prevajalka na Uradu full pripravljala. Je rekla, da se ne smeva ustrašit, da nama bodo našteli boga i pol, da pa gre navadno za prehitre diagnoze, ki so včasih postavljene tudi zato, da otrok ostane v domu, ker vsak otrok za dom pomeni toliko in toliko sredstev. Da ga morma it pogledat, ker bova šele tam dobila sveže info. Meni se je kar rolalo. Kaj pa jaz vem, kaj je normalno, pa kaj ni. Kaj pa jaz vem, kako naj bi otrok pri enajstih mesecih izgledal in kaj znal. Nekateri posvojitelji so potem na vezi z domačimi pediatri, da jim oni povejo, ma midva sva se kar vrgla v to. Pa me je bilo še po enem tednu z njim strah, kaj vse je lahko narobe, ampak takrat je že vseeno, ker je tvoj. In boš zanjga pač vse naredu.

Dajj res malo posvojitelje iz Ukrajine pocukaj, pa da vidimo, kaj je na stvari. Ker ni konec, dokler ne rečemo, da je. Oziroma tako kot reče naš kofič - dokler ni dobro, ni konec!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
17.9.2010 6:18:06   
DaisyE
Zdaj pa še... TRIKRAT HURA ZA NAŠGA POŠTARJA! user posted image user posted image user posted image

Dokazal je, da se tud Makedonci znajo hitro premikat. Krasen dečko! In fino je vedet, da vsaj ena stvar v Neverlandu deluje tako kot mora! Jupi. Kofič, v kakšnih časovnih okvirjih se zdaj gibljemo? Kolk tednov rabi teti, da pošlje predlog na komisijo (jati mrhovinarjev)? Jaz intenzivno navijam. Ma saj vedno.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
17.9.2010 6:18:55   
DaisyE
Hej špelin, prav dobro ti gre od rok pri naštevanju vseh nas. user posted image  Za pohvalit.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
17.9.2010 6:25:34   
Anonimen
BK, bravo za poštarja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa mora it vse kot po maslu. user posted image user posted image user posted image

tina, groza.. ne vem kaj naj rečem, razen to, da se strinjam z Daisy in ali.. nekje je finta. Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

matejčika, potem sta imela pa sedaj res super rezultat!! user posted image user posted image user posted image   Super, močno držim pesti za vaju!

Daisy, super je brat tvoj dnevnik. Sem ga prejšnje dni kar pogrešala ko ni bilo nobene nove objave.user posted image user posted image

Eva, jaz še vedno čakam! user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
17.9.2010 8:11:13   
Iza12345
Pst... Sem pod kovtrčkom skriva in prek tel berem forum. Pa toliko novic in se moram zadržati da ne zavpijem..mali mora še kako minutko spančkati. BK a vidiš zdaj pa bo končno gremo naprej. Mislim da drvimo proti koncu - srečnemu!! Tina poveži se s pari ki že imajo to zgodbo za sabo. Boš videla da bo marsikateri ? takoj jasen. Prvošolčkem čestitam in želim veliko veselih uric, puncam ki čakate na // stiskam pesti. Vsem ki ste pa že doma pa... uživajte vsako minutko. Je prelepo. Mi imamo le malce problemov s hrano. Učke so mnogo večje kot trebušček:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
17.9.2010 8:42:26   
mausikaa

nekaj

sem brez besed user posted image user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
17.9.2010 9:18:31   
Wendy
Tina1, ja grozno je. Pa ne govorim kar tako, ampak iz izkušnje lastnih pretečenih solz in trenutkov, ko od groze tudi dihati nisem mogla. Sicer se je tudi nama nekaj podobnega zgodilo in takrat bi najraje obupala. Bom enkrat napisala to bolečo makedonsko zgodbo, takrat sem lahko mislila samo na to, kako so brezsrčni, ampak zdaj vem, da sva tudi zaradi te slabe izkušnje zrasla in sva močnejša. Zato lahko čakava in ne obupujeva (včasih user posted image ).
Drži se, še bo lepih trenutkov!
Zdaj pa tečem ... user posted image   lep petek vsem user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.9.2010 9:48:19   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Wendy

takrat sem lahko mislila samo na to, kako so brezsrčni, ampak zdaj vem, da sva tudi zaradi te slabe izkušnje zrasla in sva močnejša

pod tole bi se pa jaz kar podpisala, kakšno moč dobi človek, ko ga porinejo povsem do tal, šele takrat se zave koliko moči ima, ne samo da vstane, ampak da vstane in se bori ...

(odgovor članu Wendy)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.9.2010 10:42:53   
koala
bela.kava, jab bom vseeno vesela, je sonček posilja kljub temu ogabnemu vremenu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?