špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava Žal nimam dobrih novic ... V tem času se je izkazalo, da komisija dela neprekinjeno po starem zakonu, le nas niso obravnavali, ker nismo prioritetni primer (le kaj naj bi to pomenilo?). V petek so naš predmet končno imeli na komisiji, a niso potrdili predloga centra ... IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava Najprej so nas prestavili iz enega centra v drugi (lani), nato naju je ta drugi center izbral kot najprimernejša, nato klic naj prideva na sestanek, kako je to potekalo sem že pisala, na kratko očitno nisva prepričala komisije, da sva najprimernejša, na vprašanje kako bova prepričala komisijo, najbrž nisva podalal pričakovanega odgovora, midva sva namreč povedala, da misliva, da bi bila dobra straša. Po teh mesecih laganja, da komisije ni, pa čeprav je ves čas delala, so nas končno obravnavali in zavrnili z razlago, da nas bodo vrnili na prvotni center Je pa zdaj že jasno, da sva od trenutka, ko sva dala prevajat dokumete stopila v eno grdo, grdo zanko... Ej, najprej sem bila žalostna, zdaj pa sem besna! Nimam besed, ker mi hodijo na misel same grde kletvice. Ma saj še smajlija za moj gnev ni! bela.kava, ne dovoli, da vama vse tole zlomi srce, pojdita po drugi poti, nekje bije otroško srce, ki čaka na vaju, verjemi, da bi ti sama tudi finančno pomagala, če bi lahko. Ker imaš zlato, zlato srce. Tole o Makedoniji bi pa jaz na tvojem mestu JAVNO in GLASNO izpostavila! Je.beš tak kur.č.ev ničvreden sporazum, mater!!!!!!!!
|