Anonimen -> RE: Tiste, ki delate s svojimi mozmi doma... (13.4.2010 9:03:20)
|
Meni je pa prav fajn, da delava skupaj. Sva se sicer prve pol leta veliko kregala, ampak ne zaradi same službe, bolj zaradi stresa, ker je kar muka, da s euveljaviš in splavaš, vsak dan gledaš, če boš propadel ali boš uspel... no, ko se je speljalo, sva se navadila na novo situacijo, je pa postalo fajn. Mi imamo trgovino odprto od ponedeljka do petka cel dan, tako da je on tam in je glede tega kar obremenjen, sva imnela tudi v soboto dopoldne odprto, ampak po ene pol leta sva to uknilila. Sedaj so vikendi striktno za družino, edino če se meni nabere veliko dela, on prevzame otroke, skuha kosilo..., da naredim svoje. Ali pa če ga rabi monter, opravi telefonski klic, to je pa to. Starejša je v vrtcu, mlajša do septembra doma. Čez teden je tako, da dopoldne jaz urejam papirje, se menim z dobavitelji,.. ipd., kar je treba narediti, če tamala rabi mojo pozornost, jo dobi. Bo pač stranka morala počakati do večera, da ji pošljem predračun. Kar ne naredim dopoldne, naredim potem zvečer. Pač mi je jokajoči dojenček še vedno pomembnejši kot firma. Popoldne je namenjen puncam in gospodinskim opravilom. Nimam pa tudi nobenega, ki bi lahko redno vskočil za čuvanje malih. Kaj pa vem, se mi zdi, da je treba imeti ves čas pred očmi prioritete, kaj ti je najpomembneje. Pri nama je najprej družina, potem midva in šele nato firma. Delo je striktno razdeljeno, meni knjigovodstvo leži, njemu ne, on je za prodajo in obvlada vse tehnične podrobnosti. Resno pa razmišljam, da bi pisarno od doma preselila kar v salon, potem bi imela službo povsem ločeno od doma.
|
|
|
|