Fredov obroč - kdaj?? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


binica -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 11:37:48)

En nasvet. Konec avgusta gremo z Lano na morje in takrat bo dopolnila 4 mesece. Ali menite, da je smiselno, da si nabavim Fredov obroč in jo poskusim dat v kak toplejši bazenček oz. morje (če bo dovolj toplo) ali je bolje le nogice malo namočit??
Vaše izkušnje??

Binica




MINEJA -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 11:54:27)

Mislim, da bo imela več od tega, če ji boš v bazenček ali čolniček nalila vodico, jo segrela na soncu in bo malo počofotala po vodi. Fredov obroč je bolj mišljen za vadbo v vodi ... To je moje mnenje ...

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:




Anonimen -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 11:55:09)

Zelo odvisno kakšna bo voda. Naša je pri 5 mesecih in 25 stopinjah tulila v vodi. Na koncu smo jo samo približali vodi pa je že tulila. No, to je bilo prvi dan. Potem sem pa v čebriček dala morsko vodo, tako da se je navadila na temperaturo. Potem tudi v morju ni bil več problem.
Poizkusi. Boš videla.
Jaz bi na tvojem mestu kupila Fredov obroč. Itak ga boš potem uporabljala še naprej do 3 leta.
lp
Tash




malika -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 11:58:49)

Mi smo ga tudi kupili takrat nekje, ampak pomoje bo morje vseeno malo prehladno zanjo. No probate lahko vseeno. Pa obvezno kupi še kakšen bazenček in čoln




ily -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 12:00:19)

Najina Pika je bila stara 4 mesece in 6 dni, ko smo bili prvič na morju - in to samo za en dan. Takrat sva jo tudi prvič namočila v vodo ˝izven njene banjice˝. Čisto počasi - najprej nogice, pa malo bolj, pa potem, ko je samo gledala in začela brcati z nogami, pa kar v obroč. In kaj se je zgodilo? Nekaj časa ona tako visi na obroču, jo prerivava, pa kar naenkrat zapre očke. In jo gledam, pa kličem... Me je kar panika zagrabila:(! Pa je, revica, zaspala;)!
To je bilo dve leti nazaj, ko je bila junija taka huda vročina - potem sva jo pustila še kakšni dve minutki noter, pa potem ven v plašček in je nadaljevala s spanjem naprej ˝na kopnem˝! ˝Vajo˝ smo ponovili pri 6-ih mesecih in pol, pa je bilo vrhunsko - njej in nama!
Tako da, jaz ti priporočam vodo, morje, morsko senčko... Mi imamo super izkušnje glede tega! Uživajte tudi vi!

No, naša je po znamenju vodnarček;)... Morda pa je kaj ne tem?..!....




Blink1 -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 12:08:48)

Naša levinja je sicer bazen in morje izkusila šele pri 10. mesecih. Sem hotela kupiti Fredov obroč, pa dobro da nisem. Na morju je čofotala v svojem bazenčku ali pa se z nama (brez obroča) kopala v morju ali bazenu. Smo imeli neki obroč (kao Fredov) pa je bila noter 5 minut, pol pa ven, ker je hotela bit cela v vodi, ne samo nogice.;)




Anonimen -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 12:11:53)

Odvisno od otroka do otroka.

Naš tako uživa, da smo proti vsem mojim prejšnjim prepričanjem kupili bazen. In če bi ga kupovala še enkrat, bi kupila še dva metra širšega. Razmišljamo celo o pravem, grajenem.
Proti vsem mojim prepričanjem se razume tudi z - za moje pojme - mrzlo vodo. Ima pa neoprenske hlačke. Prednost fredija je tudi v tem, da je otrok v vodo le malenkostno namočen in še to v le nekaj prvih centimetrov, ki so ponavadi veliko toplejši.
Odlično se počuti tudi v morju. V malem bazenčku pa samo z rokami maha po vodi in škropi naokoli.





špelica -> Fredov obroč - kdaj?? (12.7.2005 14:17:55)

Mi smo bili v Grčiji-mrzlo ampak kristalno čisto Egejsko morje(14 dni nazaj)in naš devetmesečnik je naravnost užival v morju, pa je bilo kar mrzlo, mislim, da ni imelo več kot 22 stopinj! Pa je šel kar sam noter in se smejal ko zmešan, ko mu je voda prišla do vratu!Sicer ga nisem pustila v vodi več kot 10, 15 minut naenkrat, je pa vsakič tulil, ko sem ga hotela vzet ven!

Imeli smo tudi Fredov obroč in je bil tudi v njem prav zadovloljen, čeprav tudi brez, v naročju ni bilo problemov! Take so naše izkusnje in saptembra gremo spet.




Stran: [1]