Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Adelina -> Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (9.4.2010 14:14:43)

Čeprav nisem nikjer zasledila, bom vseeno poskusila srečo:
Ali ima mogoče katera ta nastavek: http://www.puky.net/homepage/produkte/dreiraeder/uebersicht.htm . Meni se zdi, da to se ne fiksira dovolj, bi pa rada imela kaj takega, saj mi ti tricikli z že montiranimi nastavki niso nič kaj všeč.
Pa še, če se mogoče v Sloveniji kje dobi Puky izdelke? Hvala.




BAMI -> RE: Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (9.4.2010 14:39:58)

Pozdravljena.

Mi smo točno ta tricikl z nastavkom vred kupili pred slabimi tremi tedni in sicer v Avstriji v Feldbachu (stal je 99,99 Eur). Smo zelo zadovoljni, ima namreč gumijasta kolesa in je super vodljiv in baje zelo zelo trpežen. Dobiš pa seveda lahko samo ta nastavke za nogice. Mi smo slučajno naleteli na njega, zato ne vem kje vse še da dobit. Upam da sem kaj pomagala.
Ti bom kar iz računa napisala nalov:
Sport Feldbach
Thaller Center
Picher GmbH
Hauptplatz 22 - 25
Feldbach

Lp




Adelina -> RE: Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (9.4.2010 18:25:14)

Hvala za informacijo. Pa se nastavek dovolj trdno fiksira ali se kaj premika? Pa ali je pol primerno že za 1 letnega otroka ali je še vedno predaleč? 




BAMI -> RE: Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (10.4.2010 9:43:45)

Nastavek je dovolj fiksen, naša mala namreč stoji na njem in se tak vozi, ker seveda nagaja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je fajn velik, tak da je komot.
Nima pa ta tricikl zascite okrog pasu, je pa sedež malo globlji tak da zelo fajn sedi not. Če je otrok dovolj stabilen, kamot lahko sedi na njem. Bolj moraš biti pol pozorna, ko si otrok kar na enkrat premisli in se noče več peljat, pa take fore....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Adelina -> RE: Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (10.4.2010 10:54:52)

Za sedež bi si pa pomagala z univerzalnim trakom-naramnicami. Hvala še enkrat.




Adelina -> RE: Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (10.4.2010 12:00:05)

Pa še nekaj me zanima. Kako se montira na tricikel-a sloni delno na pedalih, ki se morajo čisto vsesti v podstavek, če veš kaj mislim. Ali bi se ga mogoče dalo montirati tudi na kak drug tricikel (kettler, hauck, rolly toys)-te bi namreč dobila tudi pri nas.




BAMI -> RE: Dodaten nastavek za nogice za na tricikel-Puky (10.4.2010 14:25:35)

Ja na pedalih (so blokirani, da se ne vrtijo) sloni. Trak pa je preko štange od kolesa. Baje bi se naj dalo na druge tudi montirat, nisem pa ziher.




Stran: [1]