kamere (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ajataja -> kamere (9.4.2010 13:24:57)

Ali katera dela v trgovini in ve kako to poteka s temi kamerami v trgovini.Moji teti se je namreč zgodilo da ji je nekdo v trgovini ukradel iz žepa telefon.V trgovini si je slekla jakno in jo obesila čez voziček v žepu pa je imela telefon ,ker so v trgovini stopnice v drugo nadstropje je pustila voziček tam z nekimi nakupljenimi stvarmi vzela samo torbico jakno pa pustila na vozičku in potem šele zvečer ugotovila da telefona ni več v žepu.Lahko bi ji tudi padel iz žepa ampak je vse preiskala šla je pa z avtom samo v to trgovino in domov tako da ve da je izginil v trgovini.Naslednji dan je šla trgovke vprašat če so našle kak telefon pa seveda niso.Ker je telefon nov in večje vrednosti ji mi pravimo da naj gre v trgovino in vpraša kako je s temi posnetki ki jih naredijo kamere ali to shranjuje ali se dnevno briše.Teta pravi da more pa pol najprej na policijo je pa že tri dni mimo pa sploh ne ve če imajo res posneto pol bi šla .Kaj menite ali bi se dalo ugotovit s posnetki kako sploh delujejo te kamere v trgovinah.

žarnica -> RE: kamere (9.4.2010 13:36:43)

Pomoje bi ji lahko pogledali na kamere. Mi smo enkrat prosili v šparu,če lahko pogledajo na kamere v garažni hiši, ker nam je nekdo butnil avto, pa ni bilo problemov.

Vpraša lahko, izgubit nima kaj.

ajataja -> RE: kamere (9.4.2010 13:44:41)

a ste vi to pogledli v istem dnevu,ker nekdo ja rekel da dnevno brišejo posnetke.

žarnica -> RE: kamere (9.4.2010 13:47:30)

Ne,je bilo par dni kasneje, ker nismo takoj opazili. 

Teni_ -> RE: kamere (9.4.2010 15:37:51)

Pri nas se ne briše. Vsaj mislim, da ne, glede na to, da smo že ob kaki kraji gledali za nazaj.

Stran: [1]