Katere obrazce moram izpolniti? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Ninchy -> Katere obrazce moram izpolniti? (9.4.2010 12:03:38)

Pozdravljene,

mal sem zmedena in sploh ne vem več kaj moram izpolniti in kater obrazce.  Z 31.5. nastopim z porodniškim dopustom, in si moram vse še urediti. Vendar kaj?

- vloga za izračun višine porodniške ali je to vloga S-1 ?
- vloga za uveljavitev pravic ob rojstvu S-1/1
- vloga za uveljavitev očetovskega dopusta S-1/2

ali je še kaj drugega. Kaj moram jaz izpolniti in kaj izpolni csd  in delodajalec?

Vrjetno so to res butasta vprašanja vendar res ne vem? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Hvala za pomoč

zmajaz -> RE: Katere obrazce moram izpolniti? (9.4.2010 12:42:10)

To, kar si napisala - zase Vlogo S-1/1 + Prilogo S-1, za očeta Vlogo S-1/2 + Prilogo S-1
Je pa dobro oddati kar še Prilogo S-2 (Dogovor o izrabi dopusta za nego in varstvo), da ne bo treba tega potem naknadno nosit.
In je to to. To je zdaj precej posenostavljeno - 3 leta nazaj je bil cel kup vlog za oddat - za vsako zadevo posebej in za vsako zraven priloge, zdaj so pa to super poenostavili.

zmajaz -> RE: Katere obrazce moram izpolniti? (9.4.2010 12:45:34)

Aja - PO porodu pa ne pozabi oddati vloge za OD (šele ko dobiš rojstni list) in pa nekatere občine dajo enkratno pomoč ob rojstvu otroka vsem novorojenčkom - ene dajo vsem, ene ne dajo nič, LJ občina pa da samo socialno ogroženim - za to je pa tudi treba dati vlogo po rojstvu, sicer ne dobiš nič.

lojska -> RE: Katere obrazce moram izpolniti? (9.4.2010 19:13:47)

Kje pa se dobi te obrazce? V knjigarni ali na csd-ju?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.4.2010 19:34:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

AnciM -> RE: Katere obrazce moram izpolniti? (9.4.2010 20:07:55)

Lahko jih pa kar sprintaš s strani CSD Šiška

isobel -> RE: Katere obrazce moram izpolniti? (12.4.2010 10:52:37)

Jaz sem tudi vlogo za otroški dodatek oddala vnaprej en mesec pred porodom in nato le poslala še kopijo rojstnega lista na CSD, ko se je mali rodil. 

Stran: [1]